Paperclip Festival_dranghek-1
Læs mere om
4 minutter givet godt ud

Afspærringshegn

Ved arrangementer og festivaler bevæger store menneskemængder sig ofte samtidigt, og der kan hurtigt opstå farlige situationer i form af propper og kødannelse. Dette kan udløse panik og have alvorlige konsekvenser. Afspærringshegn er en god løsning. Hegnene er robuste og alsidige og nemme at sætte op.

I samarbejde med
104x104_Jonathan Skov-Larsen
Jonathan Skov-Larsen

Sælger

104x104_Anders Sørensen
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

3R8A4793 aangepast

Afspærringshegn er nemme at montere og transportere

Skal du lave en midlertidig barriere mellem publikum og dit event, så har du brug for afspærringshegn. Hvert hegn har kroge og øjer, så du hurtigt kan sætte dem op omkring dit arrangement og dirigere trafikken. Hegnenes solide fødder sikrer, at de bliver stående. Vægten på 11-16 kg gør det nemt at flytte rundt på dem med håndkraft og er samtidig nok til at give hegnet den nødvendige robusthed. Hegnene kan sættes tæt sammen under opbevaring.

Husk også at tjekke om du skal bruge tilbehør til afspærringshegnet!

Kapitler 1

Hvad er forskellen på afspærringshegn og byggehegn?

Den store forskel mellem afspærringshegn og standard byggehegn er højden. Standard byggehegn har en højde på 2 meter, afspærringshegn kun 1,10 m.

104x104_Jonathan Skov-Larsen
Jonathan Skov-Larsen

Sælger

Årsagen er enkel: Ved arrangementer som festivaler eller sportsbegivenheder handler det ikke om højden på afspærringen. Langt vigtigere er det, at der er et tydeligt system, som besøgende kan navigere i. De lave, men robuste hegn gør det tydeligt for besøgende og arrangører, om alt fungerer som planlagt.

En anden vigtig fordel ved afspærringshegn vs. byggehegn er den effekt, det har på besøgende. En linje af standard byggehegn kan give klaustrofobiske reaktioner hos besøgende og få dem til at føle sig fanget. Dette kan også føre til panik og true hele arrangementets succes. For at berolige besøgende er fan-gitre og afspærringshegn den ideelle løsning. De giver oversigt og fri udsigt for besøgende og arrangører, men er samtidig meget robuste og styrer effektivt besøgende. På denne måde kan du opretholde dit rutesystem, mens besøgende føler sig trygge og godt tilpas.

Vil du vide mere? Læs også: Tips til indretning af terrænet til dit arrangement.

Afspærringshegn til arrangementer og events
Kapitler 2

Hvilke afspærringshegn tilbyder Heras Mobilhegn?

Heras Mobilhegn tilbyder et bredt udvalg af afspærringshegn.

104x104_Anders Sørensen
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

De klassiske modeller er de såkaldte fan-gitre. Disse har afrundede hjørner og støtteben. På trods af det robuste materiale er fan-gitre lette at bære og montere. Med dem kan du hurtigt oprette en stabil adskillelseslinje, der guider besøgende og giver god oversigt. Hos Heras Mobilhegn finder du fan-gitre med 16 stænger eller de lidt tættere publikumshegn med 19 stænger. Vi giver dig ekspertvejledning i, hvilket produkt du skal vælge, baseret på dit projekt, så du får den ideelle løsning til dine behov og dit budget. Se alle afspærringshegn.

Kapitler 3

Afspærringshegn til byggepladser

Hvis du ønsker at montere afspærringshegn på byggepladser, tilbyder vi for eksempel M100, et lavt byggehegn med en højde på 1,20 meter.

104x104_Jonathan Skov-Larsen
Jonathan Skov-Larsen

Sælger

Dette hegn giver den ideelle beskyttelse til trafik- og fodgængerstyring. Det afspærrede område er tydeligt markeret og sikret. Samtidig bevarer  trafikanter fuldt overblik over modkørende trafik og andre køretøjer. Dette forebygger aktivt ulykker og hjælper dig med at undgå trafikpropper omkring din byggeplads.

Trafikpropper kan også opstå på grund af nysgerrige forbipasserende, såkaldt kiggekø, når trafikanter stopper op eller sænker farten for at se, hvad der foregår på din byggeplads. Dette kan føre til uopmærksomhed og ulykker. For at forhindre dette kan du montere forskellige net og presenninger, som gør dit afspærringshegn uigennemsigtigt og forhindrer nysgerrige bilister i at kigge ind på din byggeplads. Ikke flere trafikpropper. 

Til montering af net og presenninger skal du dog bruge et byggehegn på 2 meter i højden

Summerfestival_signing op hekwerk

Kontakt os: +45 7011 1207

Kontakt Heras Mobilhegn angående afspærringshegn

Hvis du har yderligere spørgsmål om afspærringshegn, er du velkommen til at kontakte os når som helst. På vores blog finder du mange nyttige og interessante artikler, der forklarer byggehegnsemnet enkelt, men grundigt.