Køb eller leje hos Heras Mobilhegn

Træf et bevidst valg: leje eller
købe byggepladshegn?

Leje byggehegn Heras Mobilhegn

Leje giver fleksibilitet

Du holder op med at leje, når det passer dig. Og vi samler og afmonterer endda arbejdet for dig. 

Lej Heras Mobilhegn

Lej altid kvalitetshegn

Et bredt udvalg af leje hegn, porte og tilbehør. Altid de nyeste byggepladshegn på lager.

Lej lave hegn Heras Mobilhegn

Ingen vedligeholdelse og opbevaring

Hvis du lejer byggehegnene, har du ingen udgifter til vedligeholdelse og ingen plads til opbevaring af byggehegnene. 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (3)

"Når det gælder udlejning af byggepladshegn, adgangsudbydere og tilbehør, kan du stole på Heras Mobilhegn. Vi arbejder gerne sammen med dig for at finde en skræddersyet løsning."

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

5 spørgsmål til at træffe det rigtige valg

Det endegyldige svar på, om du ‘skal' købe eller leje mobilhegn, kan vi ikke give. Det afhænger meget af, hvor stor din virksomhed eller dit projekt er, og om dine aktiviteter er af gentagen karakter. Heras Mobilhegn sælger og udlejer mobilhegn, adgangsløsninger, projektsikring og tilbehør. Vi giver dig gerne passende råd baseret på din specifikke situation. Download vores brochure, og find ud af, hvilke produkter du kan købe eller leje.

For at gøre overvejelsen mellem køb eller leje af mobilhegn til specifikke projekter lidt nemmere, kan du stille dig selv følgende fem spørgsmål.

 

1. Afhænger dit valg mellem at købe og leje mobilhegn af prisen?

Så er det en god ide først at se på, hvor længe dit projekt varer. I gennemsnit bliver leje til et byggeprojekt ikke 'dyrere' end køb før efter 2,5 år, og leje kan derfor være en prisfordel i lang tid.

 

2. Er dine aktiviteter af repeterende karakter?

Har du udsigt til andre projekter, der skal starte efter det aktuelle projekt? Vær opmærksom på startdatoen for det næste projekt. Når afrundingen og starten af to projekter overlapper hinanden har du sandsynligvis midlertidigt brug for flere hegn, og her kan leje være en god løsning.

 

3. Hvad er den gennemsnitlige levetid (og skade) på dine hegn?

Man antager ofte fejlagtigt, at omkostningerne er høje i tilfælde af skader på lejede mobilhegn. Imidlertid beregnes kun den reelle skade, som lejeren har påført. Dette er ofte tilfælde, hvor udskiftning af hegnet er uundgåeligt. Såkaldte 'brugsskader' opkræves ikke ved leje.

 

4. Hvad er udnyttelsesgraden af dine hegn?

Du vil jo helst undgå, at du midlertidigt skal opbevare et stort antal hegn. Hvis du selv er udlejer, ville det være en god ide at klare toppe ved at leje i stedet for at købe ekstra, så udnyttelsesgraden af dit materiel er maksimal.

 

5. Ønsker du at investere på én gang eller sprede omkostningerne?

Det er ikke altid muligt at foretage en stor investering. I det tilfælde er leje af mobilhegn attraktivt, fordi du kun betaler for det, du rent faktisk bruger.

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(11)

Kontakt os, så forklarer vi gerne mulighederne for at købe eller leje byggepladshegn.

#SpørgHeras

Vi rådgiver dig gerne og uforpligtende

Vores kunder forventer god rådgivning, når de skal vælge mellem leje eller køb. Med den rette indsigt i dit projekt hjælper vi dig gerne.