Sikker adgang til din bygge- eller eventplads

Giv adgang til dit bygge- eller eventsted

Tyveri og hærværk på byggepladser er desværre stadig en almindelig ting. God sikkerhed er derfor afgørende. Med vores adgangsløsninger kan du begrænse de netop nævnte risici og sikre en god byggepladsindretning. 

Se produkter
20220530-tomdoms_0858600

Vores produkter giver dig mulighed for manuelt eller automatisk at give adgang til personer og køretøjer, uanset størrelsen af din byggeplads. Dette sikrer, at uautoriserede personer ikke kommer ind på byggepladsen. Tag et kig på vores forskellige adgangsløsninger.

Med Heras Mobilhegn får du den skarpeste pris, bedste service og højeste kvalitet – med garanti. 

Adgangskontrol på din midlertidige byggeplads

Sikkerhed på byggepladsen er afgørende for byggeprojekternes fremdrift. I Europa sker der hvert år skader for mere end 100 mio. EUR på byggepladserne som følge af tyveri og hærværk. Følgeskaderne er ofte meget større, da dit byggeprojekt forsinkes. God adgangskontrol giver dig mulighed for bedre at kontrollere din byggeplads. I princippet starter dette med byggepladshegn og hegnsklemmer. Med adgangskontrol for personer og køretøjer kan du tage sikkerheden på byggepladsen til det næste niveau.

En hensigtsmæssig adgangskontrol giver dig et bedre overblik over din byggeplads. Det giver f.eks. mening at installere adgangsporte i mobilhegnet uden at krydse det. Heras Mobilhegns adgangsporte er visuelt integrerede og også meget nemme at bruge. De er placeret i et beslag på den ene side og kan drejes frit på den anden side. Byggehegnets låger fås i en højde på 2 meter for at bevare hegnets højde.

Fri adgang gør byggepladsen eller eventpladsen mere sikker. Afhængigt af stedet er der forskellige muligheder, f.eks. nødudgang og rotationslåge. Du kan også skabe klare ind- og udgange for godstrafikken, f.eks. med skydeporte og barrierer. På den måde er dine personale- og trafikstrømme altid i orden. 

 

Kan du ikke finde et produkt?
Vi hjælper dig gerne.
Jesper Lehmann

Direktør Danmark

Stil dit spørgsmål
166x250_Jesper Lehmann

Vi eksisterer på grund af vores kunder

Mange virksomheder bruger vores nødudgang, rotationslåg, skydeporte og barrierer.
Vi kan også hjælpe dig.