Formål, mission og værdier for Heras Mobilhegn

Vi ser længere end til grænsen for vores mobile områdesikring

Heras Mobilhegn er en førende virksomhed, der er dedikeret til at levere kvalitetsløsninger til byggepladser. Vores mission går længere end blot at tilbyde produkter; vi stræber efter at være en partner for vores kunder, der proaktivt tænker med og leverer løsninger, der opfylder deres specifikke behov. 

IMG_4334
50+

års erfaring i mobilhegnbranchen

Formål, mission og værdier 

Vores formål

At sikre mennesker, steder og samfund via midlertidige sikringsløsninger.

 

Vores mission

At beskytte vores kunders værdier; ved at designe, producere, installere og servicere midlertidige områdesikringsløsninger.

 

Vores værdier

Pålidelige

Man kan regne med os, til at skabe et trygt og sikkert miljø, via effective midlertidige perimetersikringsløsninger.

 

Forpligtede

Forpligtet til sundhed og sikkerhed for vores kunder, medarbejdere og bredere samfund. Vi værdsætter mangfoldighed og behandler alle mennesker med lige respekt. Vi handler altid med integritet og ærlighed. At arbejde sammen med vores værdikæde og skabe en cirkulær økonomi og mindske vores miljøpåvirkning.

 

Eksperter

Eksperter i midlertidig perimetersikring. Design af smarte og bæredygtige løsninger med innovative produkter. Arbejder aktivt for at reducere vores indvirkning på planeten. At lytte til vores kunder for at beskytte det, de værdsætter mest. At klare udfordringer og samtidig stræbe efter at nå de højeste standarder.

Vi eksisterer på grund af vores kunder

Vi har arbejdet sammen med tusindvis af virksomheder,
store og små, lige i nærheden og over hele verden.

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.