Mobilhegn til en sikker byggeplads eller event

Mobilhegn, publikumshegn og High Visibility hegn

Mobilhegn er uundværlige på enhver bygge- og eventplads. Hos Heras Mobilhegn er du kommet til det rette sted for at købe eller leje byggepladshegn, afspærringer og High Visibility hegn af høj kvalitet til den skarpeste pris og med god service.

Se produkter
3R8A4793 aangepast

Du kan sikre ethvert sted korrekt med vores høje og lave mobilhegn, afspærringer og High Visibility hegn. Du holder uvedkommende personer ude og forbedrer udseendet af din byggeplads. Se vores forskellige typer byggepladshegn.

Med Heras Mobilhegn får du den skarpeste pris, bedste service og højeste kvalitet – med garanti.

Køb og leje af mobilhegn af høj kvalitet

Mobilhegn er hegn, som du kan bruge på og omkring byggepladser og arrangementer. Det holder folk, der ikke hører hjemme på din byggeplads væk og forhindrer tyveri og hærværk. Og selv om alle mobilhegn ligner hinanden, har de hver især deres egne egenskaber og formål. Lige fra budgetbyggepladshegn og folkeafspærringer til byggepladshegn mod klatring og hegn med høj synlighed. Vi har et passende mobilhegn til ethvert projekt og enhver branche. Hos Heras Mobilhegn er det muligt at købe eller leje mobilhegn.

Heras Mobilhegns omfattende sortiment består af en perfekt blanding af pris og kvalitet. Med vores mobilhegn skaber du altid et pålideligt midlertidigt hegn til en byggeplads, et eventområde eller til infrastrukturarbejde. Til pladser, der kræver ekstra sikkerhed, har vi også de rigtige byggepladshegn og tilbehør, der gør dit projekt til en succes. 

Vores mobilhegn fremstilles ved hjælp af de nyeste svejseteknikker og underkastes kvalitetskontrol. Det gør vores hegn uforgængelige. Ønsker du et endnu mere robust byggepladshegn? Så gå efter byggepladshegn med hjørneforstærkninger, et lodret eller vandret midterrør og/eller en tykkere ramme. 

Kan du ikke finde et produkt?
Vi hjælper dig gerne.
Sofie Sehested Geisler

Marketingchef

Stil dit spørgsmål
166x250_Sofie Sehested Geisler

Vi eksisterer på grund af vores kunder

Tusindvis af virksomheder bruger vores byggehegn, publikumshegn og High Visibility hegn.