Alt tilbehør til dit mobilhegn

Tilbehør, presenninger og transportsystemer

Sikr din byggeplads eller dit eventsted med vores forskellige tilbehør. Så du kan komme videre med byggearbejdet uden forstyrrelser og uønskede besøgende. Du er også kommet til det rette sted, når det gælder transportsystemer, bannere og Støjhegn.

Se produkter
EK 2004 III

Alt til dit mobilhegn og sikkerhed på byggepladsen og ved arrangementer

Når du køber eller lejer byggepladshegn, fuldender du hegnet med vores tilbehør til mobilhegn. Betonfødder og skråstiver f.eks., at dine byggepladshegn forbliver sikkert på plads. Med byggehegnsklemmer kan du nemt forbinde hegnene. Vi tilbyder også lydabsorberende presenninger for at reducere støjgener for arbejdere og naboer. Med vores presenninger skaber du et mere attraktivt udseende og beskytter din byggeplads.

Ud over standardtilbehør tilbyder vi også tilbehør til at sikre din byggeplads. Du kan f.eks. fastgøre pigtråd over dit byggepladshegn for at gøre det umuligt at klatre over. Med vores anti-løft er det umuligt at løfte dine byggepladshegn ud af en fod. 

Du ønsker naturligvis at bruge dine byggepladshegn så længe som muligt og helst til flere projekter. Vores transport- og opbevaringssystemer sikrer en skadesfri transport og en længere levetid for dine byggepladshegn. Desuden har transport- og opbevaringssystemerne en pladsbesparende funktion: Du placerer byggehegnene tæt sammen, og systemerne kan stables. 

Kan du ikke finde et produkt?
Vi hjælper dig gerne.
Jackie Anker

Accountmanager

Stil dit spørgsmål
166x250_Jackie Anker

Din leverandør af byggepladshegn
og relateret tilbehør

Spekulerer du på, hvilket tilbehør der passer til din placering?
Så anmod om en konsultation.