Schuifpoortconstructie P005800_1280x853px_E_NR-3178

Tilbehør til person- og lastbilporte til byggehegn

For at kunne bruge dine byggehegnporte effektivt, tilbyder vi hos Heras Mobilhegn også et bredt udvalg af praktisk tilbehør. Ved hjælp af disse tilbehørsdele styrker du din byggehegnslinje og øger sikkerheden på din byggeplads. Det drejer sig for eksempel om hjul, hængsler, antiløft og sikkerhedsklammer.

 

Sådan gør du et byggehegn til en indgangsport

Med et drejebeslag i kombination med et byggehegnshjul kan du  forvandle et konventionelt byggehegn til en midlertidig indgangsport. Dette hængsel gør det muligt at opsætte en port på enhver ønsket placering i dit byggehegn. Lige så hurtigt som du har opsat denne port, lige så hurtigt kan den også demonteres igen. På denne måde kan byggepladskøretøjer og lastbiler komme ind på din byggeplads præcis, hvor du har brug for dem. 

Porthjulet er et af vores universelle produkter. Med dette hjul kan du hurtigt forvandle byggehegn til en indgangsport og også udstyre en skydeport. Plastikhjulet med en diameter på 20 cm er meget let at betjene og egner sig også til ujævne og hårdere underlag. Et fleksibelt indgangssystem er særligt fordelagtigt, hvor din byggeplads ændrer sig over tid. I løbet af byggefasen ændrer strukturen på byggepladsen sig, og derfor kan en fleksibel indgangsport spare dig enormt meget tid.

 

Sikkerhed kommer først!

Porte er svage punkter i dit byggehegn. Da portene skal være bevægelige, er de lettere at flytte end konventionelle byggehegn. Derfor tilbyder Heras Mobilhegn også forskellige muligheder for at sikre dine porte ordentligt. Høj-sikkerhedsklemmer giver dig mulighed for hurtig montering. Således er du fleksibel og dine byggehegn er godt sikret. Klemmen med muttersikring fastgøres til en byggehegnspæl og kan derefter ikke fjernes uden specialværktøj. På den måde forhindrer du uønskede gæster i at trænge ind på din byggeplads.

En simpel hængelås er ofte ikke nok til at sikre byggepladsporte ordentligt. Portlåsbøjlen er specielt designet til at sikre din mobilhegnsport. Den passer nøjagtigt til byggehegnets stænger og holder dem godt sammen. I kombination med pigtråd bliver selv en simpel byggehegnsport en uoverstigelig forhindring. Efter arbejdstid kan låsen monteres på få minutter og nemt fjernes igen før næste arbejdsdag. Låsen er hærværkssikret og robust.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende byggehegnstilbehør, er du velkommen til at kontakte en af vores eksperter eller kigge rundt i vores vidensdatabase. Hvis du allerede ved, hvilke systemer der er relevante for dig, kan du nemt anmode om et tilbud.

Bestil tilbud

Du kan spørge Jørgen om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.
Jørgen Jørgensen

Sikringsekspert

Stil dit spørgsmål
166x250_Jorgen Jorgensen

Dette kan også være nyttigt

Se også vores andre løsninger til dit bygge- eller eventområde.

Personadgang

For at undgå at skabe ind- og udgange over hele hegnslinjen er det vigtigt at bruge en klar personadgang. Heras Mobilhegn tilbyder en bred vifte af løsninger til at give adgang til byggepladsen.

Byggepladshegn

Heras Mobilhegn tilbyder dig et bredt udvalg af produkter. Vi tilbyder dig løsninger af høj kvalitet inden for byggeri, infrastruktur, offentlige myndigheder og tilrettelæggelse af arrangementer.