Forpligtede

Vores Environment, Social og Governance (ESG) ambitioner

Green city Heras Group

Vi sikrer, det der betyder mest

Vores verden står over for mange udfordringer. Leveomkostningerne stiger, klimaet ændrer sig, samfundet bliver mere og mere polariseret, og vi er ved at løbe tør for naturressourcer – for blot at nævne nogle få.

Hos Heras Mobilhegn tager man ansvaret for at løse disse globale udfordringer. Målet er at gøre vores del for at imødegå disse udfordringer.

CSR4

“Vi stræber efter et bæredygtigt, sikkert og socialt miljø for medarbejdere, kunder og partnere. Sociale og miljømæssige hensyn er indarbejdet i vores daglige forretning. Kun på den måde kan vi få succes som virksomhed og bidrage til vores samfund.”

Arjan Zegelaar

Direktør hos Heras Mobilhegn

En række fremhævede ESG-mål

20%

reduktion i vores energiforbrug

2.5%

reduktion i emissioner hvert år (i vores værdikæde)

20%

af alle ledige lederstillinger vil blive besat af en kvinde

100%

grøn elektricitet til at reducere vores CO2-udledning

plume CSR
#SpørgHeras

Spørgsmål, ideer eller forslag?

Vi mener, det er meget vigtigt at involvere alle i vores ESG-ambitioner, så alle har mulighed for at dele input. Det betyder, at vi altid er åbne for dine spørgsmål, ideer eller forslag.

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.