Hvorfor Heras Mobilhegn?

Arrangementer

Når du bruger hegn, porte og tilbehør fra Heras Mobilhegn øger du sikkerheden for besøgende, personale, kunstnere og VIP'er under dit arrangement. Vores hegn spiller også en vigtig rolle i at lede besøgende ind og ud.

Godt at vide

Med en god hegnsplan sikrer du:

  • en god gennemstrømning i menneskemængden

  • sikkerheden for både besøgende, medarbejdere og artister

  • begrænsning af gener og hindringer i trafikken hindringer

  • udelukkelse af uvedkommende

  • god adgang for medarbejdere, leverandører og beredskabstjenester

158x158_Anders Sørensen
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

"Hegnene fra Heras Mobilhegn leder strømmen af menneskemængden og servicepersonale, så vi får skabt gode trygge omgivelser."

Pålidelige

Man kan regne med os, til at skabe et trygt og sikkert miljø, via effective midlertidige perimetersikringsløsninger.

Forpligtede

Forpligtet til sundhed og sikkerhed for vores kunder, medarbejdere og bredere samfund. Vi værdsætter mangfoldighed og behandler alle mennesker med lige respekt. Vi handler altid med integritet og ærlighed. At arbejde sammen med vores værdikæde og skabe en cirkulær økonomi og mindske vores miljøpåvirkning.

Eksperter

Eksperter i midlertidig perimetersikring. Design af smarte og bæredygtige løsninger med innovative produkter. Arbejder aktivt for at reducere vores indvirkning på planeten. At lytte til vores kunder for at beskytte det, de værdsætter mest. At klare udfordringer og samtidig stræbe efter at nå de højeste standarder.

Med sikring af arrangementet sørger du for, at folkemængderne bevæger sig sikkert

Hegnsløsninger spiller en vigtig rolle i enhver sikkerhedsplan. For eksempel beskytter hegnene podier og private områder, mens besøgende stadig er let tilgængelige for sikkerhedsvagter og beredskabstjenester. Med et lukket hegn garanterer du sikkerheden for alle, der er befinder sig på arrangementet. Det gælder både for det lokale cykelløb, afspærringerne omkring Grand Prix og en festival som Tomorrowland.

Fra flugtporte til skydeportskonstruktioner sørger lukningen af hegnet for et vellykket arrangement. Det rigtige hegn sørger for, at besøgende føler sig trygge, når de kommer ind på pladsen og kan opleve arrangementet som afslappet underholdning.

Et layout af terrænet giver dig et komplet overblik over de forskellige aktiviteter, lige fra scener til parkeringsområder. På den måde kortlægger du flaskehalsene, hvor de besøgende går ind og ud. Et gennemtænkt layout af terrænet er grundlaget for udarbejdelsen af hegnsplanen. Dette vil give dig en bedre idé om hvor, hvor mange og hvilken type hegn og flugtporte, der er nødvendige.

Du kan spørge os om hvad som helst.
Jonathan Skov-Larsen

Sælger

Stil dit spørgsmål
166x250_Jonathan Skov-Larsen
Bospop_TD-20160710 stage 2

Sørg for god orden på dit terræn med det rigtige hegn.

Læs alt om den.

20 sider

det er en god investering af 9 minutter

Løsninger, der egner sig til arrangementer

Der er altid undtagelser, men dette hegn og tilbehør finder du på næsten alle arrangementer.

Tomorrowland

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores eventløsninger ved en personlig samtale.