Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)

Perfekte mobilhegn til trafik og menneskemængder!

Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)
Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)-1
Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)-2
Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)-3

Det bedste mobilhegn til venlig trafikstyring

Disse lave mobilhegn kan bruges på forskellige måder, som fx til at guide trafik, som faldsikring eller til at blokere udsyn på motorvejen. Det lave mobilhegn har egenskaberne og udseendet af et mobilhegn kombineret med funktionaliteten af et publikumshegn.

  • Glat top (ingen spidser)
  • Multifunktionel

Multifunktionelt mobilhegn til midlertidig sikkerhed

Det lave mobilhegn er udviklet til at dele cyklister og fodgængere fra den øvrige trafik. Ved at placere disse mobilhegn i en bundplade af stål, snubler fodgængere ikke i hegnets fødder. Disse bundplader anbringes separat eller forankres til belægning eller beton med kilebolte. Vælger du alligevel fødder? Brug i det tilfælde de huller, der sidder længst muligt på ydersiden på fodens yderside. Eller vælg en semi-permanent løsning ved at fæstne hegnet til rør. De lave mobilhegn bruges også på de aktive dele af byggepladsen som faldbeskyttelse eller omkring svømmehaller og engarealer.

Midlertidige hegn langs motorvejen

De lave mobilhegn anvendes også i stort omfang langs motorveje. Heras tilbyder montagestykker, som gør det muligt at montere på vejbarrierer. På den måde skabes en sikker afskærmning mellem trafik og personel. På hegnene kan der monteres mobilhegnsnet. Det er grønne sejl blokerer udsyn, men slipper vind igennem. De hjælper med at undgå, at skidt og store støvskyer ender på den offentlige vej. Til det formål anbefaler vi mobilhegn M50. Det er den galvaniserede variant af det 1 meter høje mobilhegn.

Maksimal højde for et mobilhegn

Det lave mobilhegn er også velegnet til montage på et 2 meter højt mobilhegn. Det giver en samlet højde på 3,20 meter. Oven på kan der monteres 2 eller 3 rækker pigtråd.

Specifikationer
  • Art.: C1300000
  • Højde: 1200 mm
  • Bredde: 3500 mm
  • Maskevidde højde: 250 mm
  • Maskevidde bredde: 100 mm
  • Emballeringsenhed : 68
  • Vægt: 9,5 kg
Olympische Spelen round
Du kan spørge Steffan om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Steffan Sørensen

Sælger

166x250_Steffan Sørensen
Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)

Vælg dette produkt

Mobilhegn M100 (1,2 m*3,5 m)

Perfekte mobilhegn til trafik og menneskemængder!