Om Heras Mobilhegn

Den ekspert i midlertidige sikringsløsninger

Heras Mobilhegn: når du vælger den med garanti bedste pris, bedste service og højeste kvalitet. Vi beskytter det, vores kunder værdsætter; ved at designe, producere, installere og servicere midlertidige områdesikringsløsninger.

Med vores smagfulde og brede udvalg i kombination med vores fremragende logistik er din byggeplads optimalt sikret, og dit event kan forløbe uden irriterende hindringer.

Book en aftale

Den mest pålidelige leverandør af byggehegn

Mange af vores innovationer er opstået på baggrund af spørgsmål fra vores leverandører og kunder. Med fokus på vores mobilhegn og tilbehør har vi i årenes løb opbygget nære og langvarige relationer med dem.

Heras Mobilhegn har i flere årtier været aktiv i 58 lande. Lokalt eller globalt, vi kender dit marked. For at fastholde vores ledende position ændrer vores mobilhegn sig i takt med markedets efterspørgsel. Vi står altid parat til at møde dit behov med vores professionelle, venlige og løsningsorienterede indstilling.

201003630-Gereed product

Vores produktionslinje for byggehegn fremstiller komplette hegn på kort tid.

Imponerende fakta

260+

tilfredse kunder i Danmark

99,9%

kundetilfredshed med den leverede kvalitet

165+

medarbejdere i alt

50+

års markedsleder inden for byggehegnsbranchen

Pålidelig, solid og sikker

Certificeringer er blevet et fast element i byggebranchen. De krav, der stilles til byggepladser og kontorlokaler, bliver stadig højere. Det er selvfølgelig godt, for sammen med pålidelighed og professionalisme er vores kollegaers og partneres sikkerhed det aller vigtigste. Herunder ser du alle de certificeringer vi har opnået.
Se certificeringer

Mød nogle af vores teammedlemmer

1408x790_Jesper Lehmann
Jesper Lehmann

Direktør Danmark

Jeg kan godt lide udfordringen i de mange forskellige spørgsmål, der skal diskuteres og løses. Det gør det daglige arbejde interessant, og så kan jeg godt lide at sælge, når vi kan give vores kunder præcis det, de har brug for. Så de er tilfredse, og så er vi glade.

Jonathan Skov-Larsen_Saelger_Landscape
Jonathan Skov-Larsen

Sælger

Mit daglige arbejde hos Heras Mobilhegn er alsidigt og udfordrende. Jeg håndterer alt fra kundehenvendelser med problemløsning til salgskoordinering. At hjælpe andre og løse udfordringer har altid været min drivkraft, og Heras Mobilhegn giver mig plads til at udvikle mig. Jeg er taknemmelig for den store mængde viden, jeg får lov til at lære, og jeg føler, at jeg har fundet de bedste at lære fra.

Anders Sorensen_Logistik_Landscape
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

Som ansvarlig for logistikken for Heras Mobilhegn i Danmark, er jeg drevet af at finde de bedste løsninger for vores kunder og levere til tiden. Vores team er et godt mix, af unge sælgere med et højt ”drive” og vores erfarene montører finder vi sammen den bedste løsning for vores kunder.

1408x790_Jorgen Jorgensen
Jørgen Jørgensen

Sikringsekspert

Mit daglige arbejde som logistik chef er som at løse et stort puslespil. Det er og bliver en udfordring at lægge alle puslespilsbrikkerne på det rigtige sted hver dag. Der er altid nye spændende projekter at følge, og det er altid sjovt at se vores hegn ved store arrangementer i hele landet.

1408x790_Jackie Anker
Jackie Anker

Sælger

Jeg nyder virkelig at arbejde for Heras Mobilhegn. Det er en arbejdsplads med masser af selvudvikling og en virksomhed, hvor vi stræber efter at overtage verdensherredømmet i sektoren for byggepladshegn. Vi er et godt team, arbejder godt sammen og har den samme passion og drivkraft til at føre denne virksomhed til tops. 

Vi eksisterer på grund af vores kunder

Vi har arbejdet sammen med tusindvis af virksomheder,
store og små, lige i nærheden og over hele verden.

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

1408x790_Jackie Anker

Jackie Anker, sælger hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om de forskellige muligheder for at købe eller leje byggehegn.

#SpørgHeras

Kunder, der kommer igen, er vores eksistensgrundlag

Vores arbejde tager udgangspunkt i vores kunderelationer. Dette princip går igen i vores service og vores fremragende logistik. Hos os får du rådgivning om relevante løsninger, som er baseret på dine specifikke behov.