Om Heras Mobilhegn

Den ekspert i midlertidige sikringsløsninger

Med vores smagfulde og brede udvalg i kombination med vores fremragende logistik er din byggeplads optimalt sikret, og dit event kan forløbe uden irriterende hindringer.

Book en aftale

Den mest pålidelige leverandør af byggehegn

Mange af vores innovationer er opstået på baggrund af spørgsmål fra vores leverandører og kunder. Med fokus på vores mobilhegn og tilbehør har vi i årenes løb opbygget nære og langvarige relationer med dem.

Heras Mobilhegn har i flere årtier været aktiv i 58 lande. Lokalt eller globalt, vi kender dit marked. For at fastholde vores ledende position ændrer vores mobilhegn sig i takt med markedets efterspørgsel. Vi står altid parat til at møde dit behov med vores professionelle, venlige og løsningsorienterede indstilling.

201003630-Gereed product

Vores produktionslinje for byggehegn fremstiller komplette hegn på kort tid.

Imponerende fakta

260+

tilfredse kunder i Danmark

99,9%

kundetilfredshed med den leverede kvalitet

165+

medarbejdere i alt

50+

års markedsleder inden for byggehegnsbranchen

Pålidelig, solid og sikker

Certificeringer er blevet et fast element i byggebranchen. De krav, der stilles til byggepladser og kontorlokaler, bliver stadig højere. Det er selvfølgelig godt, for sammen med pålidelighed og professionalisme er vores kollegaers og partneres sikkerhed det aller vigtigste. Herunder ser du alle de certificeringer vi har opnået.
Se certificeringer

Mød nogle af vores teammedlemmer

1408x790_Jesper Lehmann
Jesper Lehmann

Direktør Danmark

Jeg kan godt lide udfordringen i de mange forskellige spørgsmål, der skal diskuteres og løses. Det gør det daglige arbejde interessant, og så kan jeg godt lide at sælge, når vi kan give vores kunder præcis det, de har brug for. Så de er tilfredse, og så er vi glade.

1408x790_Jorgen Jorgensen
Jørgen Jørgensen

Logistik chef

Mit daglige arbejde som logistik chef er som at løse et stort puslespil. Det er og bliver en udfordring at lægge alle puslespilsbrikkerne på det rigtige sted hver dag. Der er altid nye spændende projekter at følge, og det er altid sjovt at se vores hegn ved store arrangementer i hele landet.

Sofie Sehested Geisler_Marketing
Sofie Sehested Geisler

Marketingchef

Udover de faste kommunikationsopgaver, er mine uger aldrig de samme. Der er altid nye spændende projekter at følge og det er altid sjovt, at se vores hegn i forbindelse med store arrangementer rundt omkring i landet."

Vi eksisterer på grund af vores kunder

Vi har arbejdet sammen med tusindvis af virksomheder,
store og små, lige i nærheden og over hele verden.

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder kvalitetsmobilhegn til forskellige brancher. Vi sælger og udlejer mobilhegn i høj kvalitet i forskellige dimensioner og med lang levetid.

 

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

1408x790_Dennis Rydberg

Dennis Rydberg, accountmanager hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om de forskellige muligheder for at købe eller leje byggehegn.

#SpørgHeras

Kunder, der kommer igen, er vores eksistensgrundlag

Vores arbejde tager udgangspunkt i vores kunderelationer. Dette princip går igen i vores service og vores fremragende logistik. Hos os får du rådgivning om relevante løsninger, som er baseret på dine specifikke behov.