Sikkerhed

Hos Heras Mobilhegn har sikkerhed højeste prioritet

Sikkerhed Heras Mobilhegn

Vores produkter bidrager til sikkerhed

Vi har fx Anti-Climb hegn, adgangsløsninger og meget tilbehør, der sammen sørger for at uvedkommende ikke får adgang til dit terræn. På den måde forhindrer du tyveri og hærværk, og du bidrager til en sikker byggeplads eller en god afvikling af dit arrangement.

sikkerhed på arbejdspladsen Heras Mobilhegn

Tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen

Når vores kundeansvarlige, montageledere og montører kommer til din byggeplads, bruger de altid de rigtige personlige værnemidler. Desuden fører vi tilsyn på arbejdspladsen for at vurdere, om de korrekte sikkerhedsforanstaltninger er truffet.

Heras bouwlocatie

Risikoanalyse sørger for sikkerheden

Vi arbejder kun med montører og underleverandører, der har gennemført sikkerhedskurserne. Derudover udfører montageholdene en LMRA (last minute risk assessment) for at kontrollere, om terrænet er sikkert, og om de har alt nødvendigt udstyr til at arbejde sikkert.

M500 Anti-Climb Heras Mobilhegn

”Emner som sikkerhed, sundhed og trivsel bliver stadig vigtigere. Det gælder for os selv, men også for vores partnere og det miljø, vi opererer i.”

Marnix Plouvier

Sundheds-, miljø- og sikkerhedschef

Målsætningen hos Heras Mobilhegn

0

arbejdsulykker

9

livreddende regler

Trin 5

på sikkerhedskulturstigen

Marnix Plouvier_HSE

Marnix Plouvier, Sundheds-, miljø- og sikkerhedschef hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om sikkerhed.

#SpørgHeras

Sikkerhed er et spørgsmål om, hvad vi gør

Vi arbejder ikke sikkert, fordi vi skal, men fordi vi mener, det er vigtigt. Vi tager sundhed og sikkerhed for vores egne medarbejdere og vores samarbejdspartnere meget alvorligt.

Byggesektoren ønsker større sikkerhed

Hvilke sikkerhedsrisici møder vi hyppigst? Hvilke forholdsregler kan du træffe for at begrænse disse risici? Vi forstår, at du har disse spørgsmål, og vi besvarer dem gerne. De hyppigste risici er fald, eller opstår ved ikke at bære personlige værnemidler eller ved at snuble, glide eller træde forkert. Hovedårsagen er ofte dårlig kommunikation på byggepladsen og utilstrækkelig hensyn til dem, der er til stede.

Mange ulykker på byggepladsen er resultatet af et fald fra en højde. Bygningsarbejdere skal ifølge loven bruge stilladser eller rækværk, når de arbejder i en højde af 2,5 meter eller mere. Farlige zoner, såsom huller, gruber eller fjernede gulve, skal ligeledes afskærmes med byggehegn.

Der er altid risiko for at snuble eller falde. Ved at sikre, at dit terræn er ryddeligt og overskueligt, begrænser du denne risiko. Markér farlige zoner og fastgør hegnene med klemmer. Det er også vigtigt, at byggepladsen ikke er til hindring for forbipasserende. Vi råder dig derfor til ikke at placere store betonklodser på gangstier, så der ikke opstår fare for at snuble.

Hooyberghs Astor Geel mobiele Heras slagboom

Vælg en sikkert lukket byggeplads med Heras Mobilhegn-løsninger.

Læs alt om den.

20 sider

Det er en god investering af 9 minutter

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.