Montage udført af Heras Mobilhegn

Outsourcing af opsætningen af dine mobilhegn giver dig ro i sindet

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (1)

Gør det selv eller outsource?

Vores montageteam står klar til at udføre arbejdet for dig. Vi tager os gerne af (de)montagen af dine lejede eller indkøbte mobilhegn, så du uforstyrret kan fortsætte arbejdet. Vælger du selv at montere? Glem ikke også at bestille Heras hegnsholdere.

m500_mobile_fence_anti_climb_semi-permanent_400_global

Semi-permanent montage

Vores montører er eksperter i semi-permanente løsninger. Vi har standardløsninger, hvor pælene slås ned i (hærdet) jord, og mobilhegn fastgøres mellem pælene med beslag. De kan også udvides med pigtråd og porte. Heras Mobilhegn har også alternativer, som altid er tilgængelige. 

Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (5)

Fuldstændig aflastning

Foruden Heras mobilhegn monterer vi selvfølgelig også alle vores løsninger til adgangskontrol. Fra skydeportanlæg til automatiseret adgangskontrol. En rådgiver besøger stedet og diskuterer vores ide og den rigtige arbejdsmetode med dig. Under installationen modtager du klare instruktioner om brugen.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (5)

"Vores monteringsteams er klar til at tage arbejdet fra dig. Hvis du beslutter dig for selv at foretage monteringen, skal du se vores monteringsvejledning."

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

Gå til monteringsvejledning
6.300

kilometer hegn monteret

Nogle ting kan du roligt overlade i dine hænder

Det er ikke svært at samle byggepladshegn. Men med mere end 50 års erfaring kan du outsource det til os med tillid.

Vælger du selv at montere? Vi har klare montagevejledninger til dig.
  • Se montagefilmene på YouTube. Her finder du alle montagevejledningerne.
  • Se montagevejledningerne på papir i denne PDF.

Hvis du har en løsning med elektriske komponenter som en skydeport, rotationslåge eller bom, kan det ske, at det ikke fungerer som ønsket. Årsagerne og løsningerne er ofte enkle. Vi lavet en række servicevideoer til dig, der behandler det. Når du har downloadet en PDF her, kan du hurtigt se videoerne. Er løsningen på dit problem ikke med? Så kan du tage kontakt med vores medarbejder, som gerne hjælper dig videre.

Og hvis du ønsker hegn på steder med høje sikkerhedskrav, såsom en lufthavn eller en petrokemiske virksomhed, kan vi også klare det. Vores teknikere har de rigtige papirer, og vores sikkerhedskoordinator sørger for den rigtige opfølgning. Også når Heras Mobilhegn skal stilles op langs en motorvej i nattetimerne.

Steffan Sorensen_Saelger_Landscape

Steffan Sorensen, sælger hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om monteringsmulighederne og forsyningskæden.

#SpørgHeras

Gør det nemt for dig selv og outsource monteringen

Vores kunder forventer god rådgivning angående leveringstider og monteringsmuligheder. Med en god forståelse af dit projekt hjælper vi dig gerne med den information.