JN_220203_Heras_Fencing_9162

Transport af byggehegn

En praktisk transportramme sparer plads på lastbilen og minimerer tid og besvær med forberedelserne til transport. Med vertikale eller horisontale transportrammer kan du binde og transportere op til 30 byggehegn på et minimalt område. Takket være det praktiske design kan du hurtigt læsse rammen og derefter fastgøre den med stropper.

Transportrammen til publikumshegn er meget kompakt og kan stadig rumme op til 24 hegn. Rammen passer til en standard-trailer. Takket være det praktiske design kan du laste og losse elementer fra begge sider. 

 

Opbevaring af byggehegn

Vi gør opbevaring nem og pladsbesparende, så du sparer omkostninger og kan frigøre plads til andre maskiner og redskaber. 

Transportrammerne egner sig også til opbevaring af byggehegn af enhver art. Transportstativ-V er den mest pladsbesparende løsning: En praktisk ramme med forborede huller, hvor du kan opbevare 28 byggehegn forskudt på kun 1,20 m. 

Kontakt en af vores eksperter eller se vores vidensdatabase, hvis du har yderligere spørgsmål om emnet mobilhegnstransport og -opbevaring. Lad os hjælpe dig med at sikre din byggeplads på den mest pålidelige og effektive måde. Ring 7011 1207 eller send en e-mail til info@heras-mobilhegn.dk

Du kan spørge Anders om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

Stil dit spørgsmål
166x250_Anders Sørensen

Dette kan også være nyttigt

Se også vores andre løsninger til dit bygge- eller eventområde.

Byggepladshegn

Heras Mobilhegn tilbyder dig et bredt udvalg af produkter. Vi tilbyder dig løsninger af høj kvalitet inden for byggeri, infrastruktur, offentlige myndigheder og tilrettelæggelse af arrangementer.

Mobilhegnsnet

Bannere til at blokere for udsigten eller opsamle støv. Brug den yderste kant som blikfang til at promovere din virksomhed eller dit projekt. En enkelt hoarding er god til ca. 7 m2 reklame.