Publikumshegn M125 - 19

Sikkert og multifunktionelt publikumshegn!

Publikumshegn M125 - 19
Publikumshegn M125 - 19-1
Publikumshegn M125 - 19-2
Publikumshegn M125 - 19-3
Publikumshegn M125 - 19-4

Skab afstand med publikumshegn

Publikumshegnet bruges, hvor mange mennesker skal holdes på afstand. Den maksimale spydafstand på 100 mm gør hegnet dyre- og børnevenligt. Den selvlåsende krog gør det nemt at montere uden tilbehør. Det er ikke muligt at trække et publikumshegn ud af en hegnslinje. Det robuste publikumshegn har en metalplade til et klistermærke med din reklame. Det er de stærke fødder, der gør publikumshegnet så robust, samt den dobbelt krog- og øjeforbindelse og galvaniserede kvalitet. Den stærke ramme sørger for, at hegnet ikke bøjer, hvis publikum kravler op på det.

  • Multifunktionelt
  • Let montage
  • Selvlåsende

Alt handler i sidste ende om sikkerhed

Uanset om det drejer sig om afskærmning af farlige steder på en arbejdsplads, tydelig signalering af førstehjælpsposter, hjælp og opsyn med menneskemængder eller logistik, så bidrager publikumshegn direkte til sikkerheden for besøgende, atleter, ansatte, kunstnere eller for eksempel redningsmandskab. Med publikumshegn sørger du blandt andet for, at du fordeler publikum på strategisk vigtige steder. Frustration fører til aggressivitet, og med taktisk placering af publikumshegn undgår du irritation. Hvilket giver en positiv oplevelse af din event.

Hvad er publikumshegn?

Publikumshegn er lave hegn, der indsætte til små og store events for at styre menneskemængder i den ønskede retning. Fx ved optog, demonstrationer eller events. Publikumshegn kan også bruges (midlertidig) afspærring af veje. Publikumshegn giver tydelige skillelinjer og ekstra sikkerhed. Publikumshegn fremstilles hovedsageligt af aluminium og/eller galvaniseret stål. Der er publikumshegn, som både er stærke og lette, så de let kan flyttes. Det tungere publikumshegn er yderst velegnede ved optøjer og katastrofer.

Specifikationer
  • Art.: C1400000
  • Højde: 1100 mm
  • Bredde: 2500 mm
  • Emballeringsenhed : 55
  • Vægt: 16 kg
Olympische Spelen round
Du kan spørge Steffan om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Steffan Sørensen

Sælger

166x250_Steffan Sørensen
Publikumshegn M125 - 19

Vælg dette produkt

Publikumshegn M125 - 19

Sikkert og multifunktionelt publikumshegn!