Kundespecifik support hos Heras Mobilhegn

Et langvarigt samarbejde begynder med at lytte til vores kunder

Heras bouwlocatie

Vores sagkyndige står altid klar

Vores medarbejdere gør forskellen. Fra accountmanagers, kontormedarbejderne til vores montageteams. Dit projekt får personlig opmærksomhed og skræddersyede løsninger, hvis du ønsker det. Heras Mobilhegn er en pålidelig partner, der kortlægger kundens individuelle behov. Vi giver råd, lytter til dig og leverer løsninger, der ligger så tæt på dine ønsker som muligt.

IMG_4947

En ærlig og personlig tilgang

Fordi vi værdsætter langsigtede kunderelationer, kan du forvente en ærlig samtale med os. Det er grundlaget for tillid og gensidig forståelse. For os er det vigtigt at være imødekommende. Kunder bliver derfor aldrig behandlet som et nummer, vi ved altid, hvem vi taler med. 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (1)

Det drejer sig om totalløsninger

Vi tilbyder en pakkeløsning, alt fra at sætte mobilhegn i blokke til at afslutte med en rotationslåge eller skydeport. Det starter med en personlig samtale og et tilbud og slutter med montage og eftersalg og service. Tag kontakt med os og få svar på dine spørgsmål og et godt råd. 

Paperclip Festival_mobilhegn Heras Mobilhegn

“Kunderne spørger ofte, hvilke byggehegn de skal bruge for at forhindre folk i at komme ind på byggepladsen. De vælger så Heras Mobilhegn, fordi vi giver gode råd.”

Jonathan Skov-Larsen

Sælger

260+

tilfredse kunder

Skræddersyede løsninger til dit (bygge)projekt

Hvordan du sørger for sikkerheden, afhænger af den byggefase, du er i, og hvilken type projekt, du ønsker at sikre. Til et musikarrangement har du brug for en anden type hegn og sikring end til en kartoffelmark. Men hvad er den bedste løsning til din specifikke situation? Du har brug for faglig hjælp. Heras Mobilhegn aflaster virksomheder ved at tilbyde de rigtige sikkerhedsløsninger til enhver situation, uanset hvor udfordrende det måtte være.

Til fx festivaler og lignende bruger du ikke almindelige hegn. Dem klatrer folk hurtigt over. Et finmasket hegn er bedre egnet. Til fx the Roskilde Festival fandt vi en skræddersyet løsning. Specielt til dette arrangement blev hegnet blev lavet en halv meter længere.

Sikringen begyndte med hegnet, men den sluttede ikke der. Uanset hvad din situation er: Ved hvad, du køber, og hvorfor, du køber det. Hvad vil du opnå? Der skal være en plan for hver byggefase og situation. Heras Mobilhegn arbejder sammen med kunden og leverer altid passende løsninger. Uanset om det er musik eller kartofler: Vores folk har ser kunden.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (8)

Ud over det omfattende standardproduktsortiment, arbejder vi også gerne på at udvikle de bedste skræddersyede løsninger.

#SpørgHeras

Vi er ubetinget klar til at hjælpe vores kunder

En-til-en relationer med vores kunder fører til stor kundetilfredshed. Vi har accountmanagere som kommer ud til dig for at drøfte dine krav. På den måde har du altid en kontaktperson, der gerne arbejder sammen med dig på dine midlertidig sikringsløsninger.