Kundespecifik support hos Heras Mobilhegn

Rådgivning og tilpasning fra Heras Mobilhegn gør forskellen

Heras bouwlocatie

Menneskearbejde

Vores medarbejdere gør forskellen. Fra accountmanagers, kontormedarbejderne til vores montageteams. Dit projekt får personlig opmærksomhed og skræddersyede løsninger, hvis du ønsker det.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (3)

Et ærligt svar

Fordi vi værdsætter langsigtede kunderelationer, kan du forvente en ærlig samtale med os. Det er grundlaget for tillid og gensidig forståelse.

Havenhof_Bouwplaats_houten afzetting

Rådgivning og skræddersyede løsninger

Tag kontakt med os og få svar på dine spørgsmål og et godt råd. I over 50 år har vi vidst, hvad der foregår i byggesektoren.

Paperclip Festival_mobilhegn Heras Mobilhegn

"Skræddersyet rådgivning og aflastning er vores styrke og selvfølgelig den bedste merværdi, når du køber Heras hegn."

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

260+

tilfredse kunder

Skræddersyede løsninger til dit (bygge)projekt

Hvordan du sørger for sikkerheden, afhænger af den byggefase, du er i, og hvilken type projekt, du ønsker at sikre. Til et musikarrangement har du brug for en anden type hegn og sikring end til en kartoffelmark. Men hvad er den bedste løsning til din specifikke situation? Du har brug for faglig hjælp. Heras Mobilhegn aflaster virksomheder ved at tilbyde de rigtige sikkerhedsløsninger til enhver situation, uanset hvor udfordrende det måtte være.

Til fx festivaler og lignende bruger du ikke almindelige hegn. Dem klatrer folk hurtigt over. Et finmasket hegn er bedre egnet. Til fx the Roskilde Festival fandt vi en skræddersyet løsning. Specielt til dette arrangement blev hegnet blev lavet en halv meter længere.

Sikringen begyndte med hegnet, men den sluttede ikke der. Uanset hvad din situation er: Ved hvad, du køber, og hvorfor, du køber det. Hvad vil du opnå? Der skal være en plan for hver byggefase og situation. Heras Mobilhegn arbejder sammen med kunden og leverer altid passende løsninger. Uanset om det er musik eller kartofler: Vores folk har ser kunden.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (8)

Ud over det omfattende standardproduktsortiment, der er baseret på mere end 50 års erfaring og innovation, arbejder vi også gerne på at udvikle de bedste skræddersyede løsninger.

#SpørgHeras

Vi er ubetinget klar til at hjælpe vores kunder

Vi er fleksible i forhold til at foretage justeringer. Næsten alt er muligt for os. Vil du have en himmelblå port eller et midlertidigt byggehegn med gul pulverlakering? Det er muligt! Kontakt os og udfordr os med dit spørgsmål.