Eksperter

Din solide partner med kvalitetsløsninger til byggesektoren og events

IMG_4939

Et mobilhegn med 9 liv

Eller rettere sagt 10 liv. Vores mobilhegn er robuste. Hvis du vedligeholder dem godt, kan de holde i 10 år. Derfor leverer vi robuste hegn af høj kvalitet, som du ikke hurtigt er nødt til at skifte ud, og de kan bruges til flere projekter. Og så endda til den bedste pris! 

201003688-Fabriek buis

Langvarigt samarbejde med leverandører

Vi leverer kvalitet til vores kunder. Det genkender du i alle produkterne og tilhørende udstyr. Vi køber kvalitetsprodukter hos vores leverandører, som vi har samarbejdet med i årevis, så vi altid kan garantere kvaliteten.

Navnet Heras Mobilhegn står for kvalitet

Navnet Heras Mobilhegn står for kvalitet

Fordi vi har været arbejdet med hegn i mere end 50 år, er der ikke noget, der er fremmed for os Fra produktion til hurtig levering fra vores lager er kvalitet altid i højsædet, og vi overholder vores aftaler.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

“Alle produkter i standardsortimentet er af høj kvalitet, men det mobilhegn M550 er vores mest robuste hegn. Vi kalder det også hegnens limousine.”

Jackie Anker

Sælger

Imponerende fakta

99,9%

kundetilfredshed med den leverede kvalitet

260+

tilfredse kunder i Danmark

I 58

lande aktiv

50+

år din leverandør af kvalitetshegn

1408x790_Jesper Lehmann

Jesper Lehmann, Direktør Danmark hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne om hvordan du kan reducere støjen i omgivelserne med Støjhegn 2.0.

#SpørgHeras

Løsningen på støj på din byggeplads

Vores kunder forventer en sikker og forsvarligt lukket byggeplads, der ikke er til gene for omgivelserne. Med Støjhegn 2.0 har vi at godt produkt, der lever op til den forventning.

99,9%

af kunderne er tilfredse med den kvalitet, Heras Mobilhegn leverer

Vi udvikler og leverer mobilhegn af høj kvalitet og tilhørende udstyr

Gammeldags håndværk og innovative produktionsmaskiner. Motiverede og veluddannede medarbejdere. Korte linjer, men også et ærligt svar. Professionel og involveret. Det er Heras Mobilhegn, en partner, der forsyner dig med produkter af høj kvalitet.

Vælger du Heras mobilhegn, vælger du et godt pris/kvalitets-forhold. På grundlag af vores langvarige samarbejde med leverandører og de nyeste svejseteknikker leverer vi kvalitetsmobilhegn, porte, adgangsløsninger og tilhørende udstyr.

På fabrikkerne arbejder vi med de nyeste svejseteknikker, og hvert enkelt hegn gennemgår en kvalitetskontrol. Det gør vores mobilhegn uopslidelige. Og sådan skal det være, for vores hegn sikrer dit terræn mod uønsket besøg. Men sikkerhed er ikke det eneste, vi kan byde på. Hos Heras Mobilhegn finder du også smagfulde produkter. Vidste du, at vi placerer stålmåtten på rammen så lige som muligt? På den måde er vores hegn funktionelle, samtidig med at de ser pæne ud. En ægte win-win-situation!

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(9)

Begræns støjen fra din byggeplads med Støjhegn 2.0.

Læs alt om den.

4 sider

Det er en god investering af 2 minutter

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.