Publikumshegn M135 - 16

En ideel barriere

Publikumshegn M135 - 16
Publikumshegn M135 - 16-1
Publikumshegn M135 - 16-2
Publikumshegn M135 - 16-3
Publikumshegn M135 - 16-4

Let publikumshegn til at holde mennesker på afstand, hvor det er ønsket

Det perfekte publikumshegn til at styre eller sikre afstand til store menneskemængder. Krog- og øjeforbindelserne sikrer nem og hurtig montage. Den smalle spydafstand på 113 mm gør publikumshegnet børne- og dyrevenligt. Publikumshegn skubbes enkelt tæt sammen, så de er lette at transportere eller opbevare.

  • Let
  • Multifunktionel
  • Enkelt montage

Fremragende til at styre menneskemængder

Uanset om det drejer sig om afskærmning af farlige steder på en arbejdsplads, tydelig signalering af førstehjælpsposter, hjælp og opsyn med menneskemængder eller logistik, så bidrager publikumshegn direkte til sikkerheden for besøgende, atleter, ansatte, kunstnere eller for eksempel redningsmandskab. Med publikumshegn sørger du blandt andet for, at du fordeler publikum på strategisk vigtige steder. Frustration fører til aggressivitet, og med taktisk placering af publikumshegn undgår du irritation. Hvilket giver en positiv oplevelse af din event.

Hvad er publikumshegn?

Publikumshegn er barrierer, der bruges ved små og store arrangementer til at lede grupper af mennesker til det ønskede sted. F.eks. ved et optog, en demonstration eller et arrangement. Ventilatorriste anvendes også til (midlertidig) afspærring af gader. Ventilatorgitter giver en klar skillelinje og sikrer yderligere sikkerhed. Publikumshegn er hovedsagelig fremstillet af aluminium og/eller galvaniseret stål. Der er publikumshegn, som både er stærke og lette, så de let kan flyttes. Det tungere publikumshegn er yderst velegnede ved optøjer og katastrofer.

Specifikationer
  • Art.: C3600001
  • Højde: 1100 mm
  • Bredde: 2300 mm
  • Emballeringsenhed : 25
  • Vægt: 11 kg
Olympische Spelen round
Du kan spørge Steffan om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Steffan Sørensen

Sælger

166x250_Steffan Sørensen
Publikumshegn M135 - 16

Vælg dette produkt

Publikumshegn M135 - 16

En ideel barriere