Hvorfor Heras Mobilhegn?

En pålidelig, forpligtet og eksperter partner til dine byggepladshegn, porte og hegnstilbehør

Hos Heras Mobilhegn har du garanti for innovative og bæredygtige løsninger af høj kvalitet til midlertidige sikringsløsninger. Vi tilbyder dig også den bedste pris og god service. At sikre mennesker, steder og samfund via midlertidige sikringsløsninger. 

Hjemme på alle markeder

Vi er hjemme på mange markeder inden for byggehegnsbranchen. Fra byggefirmaer og events til myndigheder og lufthavne. Vi giver dig gerne passende rådgivning baseret på din specifikke situation. 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)
50+

års erfaring som en pålidelig partner inden for byggeri og events

Din leverandør af hegn til nu og i fremtiden

Som den foretrukne partner er det vores opgave at bidrage til kvalitet og sikkerhed med vores pålidelige og bæredygtige midlertidige sikringsløsninger. Vi anvender altid teknologi, viden og håndværk af højeste kvalitet for at opnå disse mål. Dette har ført til et bredt udvalg af mobilhegn, adgangssystemer og tilbehør af høj kvalitet.

Vi tror på et sikkert arbejds- og opholdsmiljø, nu og i fremtiden I mere end 50 år har vi drevet vores forretning omhyggeligt og bæredygtigt, og det vil vi også opmuntre vores partnere til at gøre. Ved at se længere end til grænserne for midlertidige sikringsløsninger finder vores eksperter altid en passende løsning til enhver situation, uanset hvor udfordrende det måtte være. Hos os er ingen opgave ukendt, og der er utallige muligheder. Du bestemmer selv, om du vil købe eller leje vores byggepladshegn.

Vores mobilhegn ændrer sig i takt med vores kunders behov. Det betyder, at vi integrerer banebrydende teknologier og løsninger, der passer endnu bedre til din situation. Det betyder også, at vi overholder vores aftaler. Du bestemmer, hvornår vi leverer mobilhegnene.

Heras Noise Control Barrier 2.0

Begræns støjen fra din byggeplads med Støjhegn 2.0.

Læs alt om den.

16 sider

Det er en god investering af 11 minutter

Schiphol1

“Lufthavnen skal altid være tilgængelig. Derfor er det vigtigt sammen med Heras Mobilhegn at tænke grundigt over, hvor de skaber de midlertidige passager, og hvor de placerer hegnene.”

Læs kundehistorie
Olympische Spelen

"Vi producerede 14.000 hegn til de olympiske lege i Rio. Fordi hegnene skulle fragtes med båd i 45 dage, skulle vi producere dem på 2 uger. En udfordring, som vi ikke veg tilbage for."

Læs kundehistorie

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.