Logistik service fra Heras Mobilhegn

Vi udmærker os inden for logistik ved at yde god service hver dag

JN_220203_Heras_Mobilhegn_9872

Logistik som service

Har vi ikke et konstant højt niveau på dette område, har vi ikke nogen eksistensberettigelse. Med andre ord: Pålidelige aftaler, hurtighed, fleksibilitet og korrekte leveringer. 

Transport Denmark

Optimale logistikkæder

Heras Mobilhegn investerer betydeligt i optimering af logistikkæden. Når det drejer sig om sikkerhed, har du ikke råd til at begå fejl.

Traffic demarcation mobilhegn

Opbevarings- og transportsystemer

Leveringer er standard pr. land og/eller specifikke pr. kunde. På verdensplan er det ikke noget problem, store containere sejler regelmæssigt til USA.

Transport LR-2

"Fleksibilitet i transport og at tænke sammen med kunden har stor betydning i bygge- og eventverdenen. Det skal vi som hegnsleverandør også kunne levere."

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

50+

internationale transportører

Den sikre vej er den bedste vej

Samarbejde med forskellige transportvirksomheder giver mulighed for at handle hurtigt, i pressede situationer. Når vi samarbejder med forskellige transportører, er der altid en, der kan levere hurtigt og målrettet.

Vores fabrikkers og lagres centrale beliggenhed er medvirkende til den hurtige levering. Vi har vores egne fabrikker i Belgien, Frankrig og Tjekkiet, og der har vi også vores lagre. Klar til transport. Herfra sender vi til vores kunder i hele Europa og resten af verden. Store containere sejler også regelmæssigt til forhandlere i Mellemøsten og USA.

I Danmark har vi også to depoter, i Fredericia og Rødovre, så vi har lagerplads til vores mobile hegn. Vi betjener også vores kunder fra disse depoter. 

Der er meget, der skal tages hensyn til ved læsning og losning af hegn. Der skal tages højde for hegnenes volumen og vægt, og lasten skal være forsvarligt sikret. Derudover kræver det for eksempel at føreren af gaffeltrucken har den nødvendige færdighed, og samtidig er erfaring med at læsse og losse er også væsentlig

Alle Heras Mobilhegn-chauffører har ved siden af kørekortet også været igennem ‘kode 95 uddannelsen’. Denne uddannelse er obligatorisk for erhvervsmæssig kørsel af et køretøj, der kræver et C1(E), C(E), D1(E) eller D(E) kørekort. Når man har fået chaufføruddandelsesbeviset, er det gyldigt i fem år. Efter disse fem år kan det forlænges med 35 timers efteruddannelse. Indførelsen af chaufføruddannelsesbeviset, kode 95, bidrager til større trafiksikkerhed i Europa og til et fald i antallet af ulykker med lastbiler og busser.
1408x790_Jorgen Jorgensen

Jørgen Jørgensen, sikringsekspert hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om vores leveringskæde.

#SpørgHeras

Vi er specialister i logistiktjenester

Vores kunder forventer god rådgivning angående leveringstider. Med en god forståelse af dit projekt hjælper vi dig gerne med den information.