Hvorfor Heras Mobilhegn?

Byggeplads i en indre by

Har du et byggeprojekt, som du ønsker at realisere inde i byen? Så kontakt Heras Mobilhegn Vi har stor erfaring med byggepladser i den indre by, og sammen med dig vi vil gerne finde løsninger, der sikrer din byggeplads i byen, med velegnede byggehegn, adgangssystemer og passende tilbehør.

Godt at vide

  • Antallet af byggeprojekter i byområder vokser

  • Den komplekse infrastruktur i midtbyen giver byggepladser store udfordringer, for ikke at snakke om det begrænsede areal på byggepladsen og støjgenerne for lokale beboere.

  • Et byggeprojekt i den indre by kræver omfattende planlægning

158x158_Jackie Anker
Jackie Anker

Accountmanager

”Vi har gennem årene gennemført en lang række forskellige projekter i centrale byområder. Vi smøger også gerne ærmerne op og tager fat på dit byggeprojekt.”

Kvalitet

Heras Mobilhegn er opfinderen af midlertidige hegn. Og lige siden har vi ligget foran med innovationer, kvalitet, sikkerhed og levetid.

Pålidelighed

Med mere end 50 års erfaring indenfor byggepladshegn er vi den foretrukne partner i midlertidige sikringsløsninger.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er i virkeligheden altafgørende både i produkterne og i relationerne, og den er grundlaget for sundhed, sikkerhed og miljø.

Personlig service

Ingen opgave er ukendt for os. Hos os kan du forvente et ærligt svar.

En byggeplads i en indre by giver udfordringer

Forventningen er, at flere og flere mennesker vil bo i byerne. Som følge heraf stiger også efterspørgslen efter boliger i de indre byområder. Men det er ingen nem opgave at bygge i den indre by. Entreprenører bliver konfronteret med begrænset plads, restriktioner med hensyn til støjgener og krav om at holde de omkringliggende veje frie.

Heras Mobilhegn hjælper dig med at møde disse udfordringer Vi har fx forskellige byggepladshegn, adgangsløsninger og passende tilbehør i vores sortiment, der forskønner byggepladsens udseende og reducerer støjgenerne. Derudover finder vi gerne sammen med dig gode løsninger, så byggetrafikken forløber gnidningsløst med fodgænger- og skydeporte monteret på de rigtige steder, uden at skulle lukke omkringliggende veje.

Den største udfordring for byggepladser i den indre byer er begrænset plads. Byggepladserne ligger ofte ved en større vej med meget begrænset plads på terrænet og stærkt trafikerede veje. Byggefirmaer skal derfor have en god plan for leveringen af materialer, uden at hindre anden trafik.

Du kan spørge os om hvad som helst.
Jackie Anker

Accountmanager

Stil dit spørgsmål
166x250_Jackie Anker
schuifpoortconstructie_p005800_3174_global

Indret indkørselen til din byggeplads i den indre by.

Læs alt om den.

20 sider

det er en god investering af 9 minutter

Løsninger, der egner sig til den indre by

Der er altid undtagelser, men dette hegn og tilbehør finder du på næsten alle byggepladser i den indre by.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores byggeløsninger ved en personlig samtale.