Arbejde hos Heras Mobilhegn

Arbejde i en menneskeorienteret, dynamisk international virksomhed

Heras Mobilhegn er ikke hvilken som helst arbejdsgiver. Et job hos os betyder, at du får en plads i en flad organisation med en uformel, pragmatisk kultur. Eget initiativ, foretagsomhed og personlig vækst står centralt hos os.

"Med vores 165+ medarbejdere opnår vi stærke økonomiske resultater og høj kundetilfredshed. Vores indsats, stolthed og store medarbejderengagement sørger for at virksomheden vokser hvert år."

DK2-1
Ledige stillinger

Her finder du en aktuel oversigt over ledige stillinger. Finder du ikke den stilling, du ønsker dig, i oversigten? Send os din åbne ansøgning, så ser vi sammen på mulighederne.

Ansøg nu

Åben ansøgning

Tiltaler vores kultur dig, men finder du ingen stillinger, der passer til dig? Så er du velkommen til at sende os en åben ansøgning.

Læs mere

Vores medarbejdere er vores styrke

Vi er den toneangivende internationale ekspert på midlertidige og semi-permanente hegns- og sikkerhedsløsninger Det vil vi blive ved med. Derfor er vores medarbejders professionelle og personlige vækst vigtig. Der er faste interne udviklingsprocesser og ledere, der er åbne for at deltage i træning og uddannelse. På den måde kan vi holde vores løfte til kunderne: Veluddannede mennesker, der proaktivt tænker med.

HMFS_Hekdrager-1

Spørgsmål angående de ledige stillinger eller ansøgningsproceduren? Tag kontakt vores HR-afdeling: info@heras-mobilhegn.dk.

Et par fantastiske fakta om at
arbejde hos Heras Mobilhegn

4

ansatte personer i Danmark

165+

medarbejdere i alt

3

produktionssteder i Frankrig, Belgien og Tjekkiet

4

salgskontorer i Europa

Fordelene ved at arbejde hos Heras Mobilhegn

Stor frihed til eget initiativ og foretagsomhed

I vores flade organisation får medarbejderne alle muligheder for at udvikle sig og vokse. På den måde skaber du din egen fremtid hos Heras Mobilhegn.

Vi er stolte over vores arbejde

Vores mål: At overraske vores kunder hver dag. Stilstand er ikke en mulighed. På den måde bidrager du til et sikkert miljø og er med til at beskytte vores samfund. Det kan du bestemt være stolt af!

Du træner dine lattermuskler

Werken bij Heras Mobile is een feestje! Samen pauzeren en de bedrijfsuitjes zorgen voor een lach op je gezicht. Bij Heras Mobile weten we dat lachen met elkaar bijdraagt aan een positieve werksfeer.

En dynamisk virksomhed hvor nøglen er samarbejde

Ofte skal vores kunders midlertidige hegnsløsninger arrangeres i sidste øjeblik. Vores organisation er gearet til dette: Korte og uformelle linjer inden for og mellem afdelingerne.

En pålidelig og stabil arbejdsgiver

Du kommer til et stabilt arbejdsmiljø. Udover behagelige arbejdstider, konkurrencedygtig løn, rejsegodtgørelse og mange feriedage, har vi øje for vores folk, og vi ser dine behov.

En pragmatisk og resultatorienteret kultur

Vi er en del af Heras Group, en gruppe af virksomheder, der er aktive inden for udendørs sikkerhed. Hos Heras Mobilhegn handler alt om at give vores kunder midlertidige udendørs sikkerhedsløsninger Dine resultater bliver meget synlige her.

Et par fremtidige kolleger udtaler sig

Jonathan Skov-Larsen_Saelger_Landscape

Jonathan Skov-Larsen

Sælger

“Mit daglige arbejde hos Heras er alsidigt og udfordrende. Jeg håndterer alt fra kundehenvendelser med problemløsning til salgskoordinering.At hjælpe andre og løse udfordringer har altid været min drivkraft, og Heras giver mig plads til at udvikle mig. Jeg er taknemmelig for den store mængde viden, jeg får lov til at lære, og jeg føler, at jeg har fundet de bedste at lære fra."

Anders Sorensen_Logistik_Landscape

Anders Sørensen

Logistikansvarlig

“Som ansvarlig for logistikken for Heras Mobilhegn i Danmark, er jeg drevet af at finde de bedste løsninger for vores kunder og levere til tiden. Vores team er et godt mix, af unge sælgere med et højt ”drive” og vores erfarene montører finder vi sammen den bedste løsning for vores kunder."

1408x790_Jesper Lehmann

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

"Jeg kan godt lide udfordringen i de mange forskellige spørgsmål, der skal diskuteres og løses. Det gør det daglige arbejde interessant, og så kan jeg godt lide at sælge, når vi kan give vores kunder præcis det, de har brug for. Så de er tilfredse, og så er vi glade."

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi fortæller selvfølgelig gerne mere om vores ledige stillinger og arbejdet hos Heras Mobilhegn. Du er velkommen til at tage kontakt med os via knappen herunder.