Hvorfor Heras Mobilhegn?

Byggesektoren

Du kan altid bygge på Heras Mobilhegn. Uanset hvor udfordrende dit byggeprojekt er, har vi de rette byggepladshegn, adgangsløsninger og tilbehør til enhver situation. Vores løsninger spiller derfor en vigtig rolle for sikkerheden på din byggeplads

Godt at vide

Med de rigtige hegn og adgangskontrolsystemer sørger du for:

  • sikkerheden for både medarbejdere og lokale beboere

  • at forebygge uønsket besøg på dit terræn

  • god adgang for medarbejdere og leverandører

  • en godt tilrettelagt og overskuelig byggeplads

158x158_jesper Lehmann
Jesper Lehmann

Direktør Danmark

“Byggefirmaer står over for enorme udfordringer. De har ansvar for sikkerheden for medarbejdere, forbipasserende og lokale beboere, og de skal begrænse gener og trafikale hindringer.”

Pålidelige

Man kan regne med os, til at skabe et trygt og sikkert miljø, via effective midlertidige perimetersikringsløsninger.

Forpligtede

Forpligtet til sundhed og sikkerhed for vores kunder, medarbejdere og bredere samfund. Vi værdsætter mangfoldighed og behandler alle mennesker med lige respekt. Vi handler altid med integritet og ærlighed. At arbejde sammen med vores værdikæde og skabe en cirkulær økonomi og mindske vores miljøpåvirkning.

Eksperter

Eksperter i midlertidig perimetersikring. Design af smarte og bæredygtige løsninger med innovative produkter. Arbejder aktivt for at reducere vores indvirkning på planeten. At lytte til vores kunder for at beskytte det, de værdsætter mest. At klare udfordringer og samtidig stræbe efter at nå de højeste standarder.

Vores produkter beskytter dine materialer på byggepladsen

Midlertidige sikringsløsninger. Beskyttelse af dine medarbejdere på byggepladsen. Hjælp til at overholde love og regler på din byggeplads. Det ordner du med Heras Mobilhegn, for sikkerheden på byggepladsen er afgørende.

På byggepladsen ligger der ofte værdifulde ting, såsom værktøj, maskiner og byggematerialer. Derfor sker det desværre jævnligt, at ikke-sikrede byggepladser bliver offer for tyveri med ødelæggelse og høje merudgifter til følge. Når du vil forebygge at uvedkommende kommer ind på terrænnet, vælger du kvalitetshegn med passende tilbehør, der øger sikkerheden.

Og som specialist indenfor midlertidige mobilhegn har Heras Mobilhegn den rigtige type mobilhegn til ethvert projekt. Vi tilbyder et bredt udvalg af standard-, premium-, lav- og byhegn, og hos os finder du også tilbehøret, adgangskontrolsystemerne og lydabsorberende sejl. Materialet er velegnet til byggepladser i den indre by såvel som uden for bymæssig bebyggelse.

Du kan spørge os om hvad som helst.
Steffan Sørensen

Sælger

Stil dit spørgsmål
166x250_Steffan Sørensen
Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(18)-1

Få styr på støjgenerne på og omkring byggepladsen med Støjhegn 2.0.

Læs alt om den.

16 sider

det er en god investering af 11 minutter

Løsninger, der egner sig til byggesektoren

Der er altid undtagelser, men dette hegn og tilbehør finder du på næsten alle byggepladser.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores byggeløsninger ved en personlig samtale.