Pålidelige

En pålidelig hegn leverandør med langsigtet fokus

201003630-Gereed product

Pålidelighed er, når maskinen altid kører

Fordi vi selv producerer vores mobilhegn, har vi en stor lagerbeholdning Derfor kan vi hurtigt levere din ordre. Vidste du, at vi leverer mere end 1,8 millioner mobilhegn om året? Det er mere end 6.300 kilometer mobilhegn, tilsvarende afstanden fra København til Washington.

Dranghek_kinderen leren BMX op Papendal 2018

Møder dine ønsker med fleksibilitet

Vi giver altid vores kunder et ærligt råd, og derfor vælger vi altid en holdbar løsning. Vi har også frit spillerum til at klare en opgave for dig på kort varsel. Det betyder, at vi altid overholder vores aftaler. Med Heras Mobilhegn får du den skarpeste pris, bedste service og højeste kvalitet – med garanti. 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (1)

Heras Mobilhegn tænker løsningsorienteret

Sammen med dig finder vi den rigtige løsning til dit terræn. Vi sørger for sikringen med mobilhegn, adgangsløsninger og tilbehør, så du kan koncentrere dig om dine ting Vi fungerer som en naturlig forlængelse af din virksomhed.

image4

"På grund af vores gode og langvarige partnerskaber med leverandører mangler vi aldrig råvarer, hvilket betyder, at vi ikke har produktionsstop. Det er en af grundene til, at vores kunder oplever os som en pålidelig partner."

Anders Sørensen

Logistikansvarlig

Imponerende fakta

50+

års erfaring i mobilhegnbranchen

3.000+

mobilhegn produceres om dagen

3

produktionssteder i Belgien, Frankrig og Tjekkiet

6.300

kilometer hegn er leveret

1408x790_Jorgen Jorgensen

Jørgen Jørgensen, sikringsekspert hos Heras Mobilhegn, fortæller gerne mere om de forskellige muligheder for at købe eller leje byggepladshegn.

#SpørgHeras

Kunder, der kommer igen, er vores eksistensgrundlag

Vores arbejde tager udgangspunkt i vores kunderelationer. Dette princip går igen i vores service og vores fremragende logistik. Hos os får du rådgivning om relevante løsninger, som er baseret på dine specifikke behov.

165+

medarbejdere sørger for, at vi er din pålidelige leverandør af mobilhegn

Vores mål er at være pålidelig og fleksibel

Heras Mobilhegn har arbejdet i mobilhegnsbranchen i over 50 år. Med vores viden og erfaring fra mange tiår ligger vi i toppen både nationalt og internationalt. Vi har opbygget en ekspertise, der afspejler sig i vores produktion, levering, montage og rådgivning. Og den ligger til grund, når vi sikrer dit terræn. Vi ved bedre end nogen andre, at du gerne vil arbejde sammen med en solid kvalitetspartner.

Vi vil gerne være din pålidelige partner, der garanterer den bedste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Med vores innovationer og 'omvandrende leksikoner' ​​(vores medarbejdere) kan vi helt eller delvist aflaste dig med mobilhegn, adgangsløsninger og passende tilbehør.

Fra alt i standard mobilhegn, klemmer og adgangsløsninger til støjreduktion garanterer Heras Mobilhegn pålidelighed og tilgængelighed. Med altid fungerende produktionsmaskiner og et stort lager undgår vi varemangel og unødvendige forsinkelser i leveringerne. Vi holder os ikke tilbage for store udfordringer, og de vil ikke påvirke kvalitet og pålidelighed.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

Et bredt udvalg af hegn, porte og tilbehør.

Læs alt om den.

20 sider

Det er en god investering af 9 minutter

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.