Værdifuldt samarbejde mellem Heras Mobilhegn og Schiphol på grund af viden og erfaring

Schiphol Heras Mobilhegn

"Vi vil levere en god service med en hurtig reaktionstid. Vi kan ikke risikere, at flytrafikken stagnerer, fordi vi ikke har orden i vores sager. Passagerer og flytrafik bør forstyrres så lidt som muligt."

Mirjam de Boer-Postmus

Direktør Asset Management på Schiphol

Amsterdam Lufthavn Schiphol, en af ​​de travleste lufthavne i verden, er i konstant forandring. Fly med passagerer og gods afgår dag og nat, og folk er på arbejde. Sikkerhed er derfor førsteprioritet på Schiphol, og den skal være garanteret 24/7. Dette kræver stor fleksibilitet hos Heras Mobilhegn. Når der er skader på indhegningen omkring landingsbanen, eller en gate er defekt, er den rigtige reaktion absolut nødvendig. Det skal altid være 100 % sikkert.

Schiphol arbejder sammen med Heras Mobilhegn for:
Byggehegn Tilbehør Book en aftale

Vedligeholdelse i et udfordrende miljø

For at kunne transportere alt og alle fra Schiphol er vedligeholdelse på landingsbanerne nogen gange nødvendigt. For at vedligeholdelsen kan ske på en sikker måde, skal banerne isoleres fra driften på ​​resten af ​​Schiphol. Derfor monterer Heras Mobilhegn hegnslinjer, der sikrer, at pladsen kun er tilgængelig for dem, der udfører vedligeholdelsen.

Banerne bør aldrig være ude af drift i længere tid. Der er derfor et stort pres for at udføre arbejdet så hurtigt som muligt. Entreprenøren har bedt Heras Mobilhegn om altid at montere de midlertidige hegnslinjer på kort tid.

De Boer-Postmus: "I en nødsituation skal lufthavnen altid være tilgængelig, også når vi arbejder der. Derfor er det vigtigt sammen med Heras Mobilhegn at tænke grundigt over, hvor de skaber de midlertidige passager, og hvor de placerer hegnene." Det gør det mere krævende, men også bare lidt sjovere og mere udfordrende.

Schiphol Heras Mobilhegn
Schiphol Heras Mobilhegn
Heras Mobilhegn Schiphol
Vedligeholdelse af start- og landingsbaner

På Schiphol skal hegnet monteres på kort tid.

Vil du vide, hvordan vi omsætter din udfordring til en løsning? Vi tænker gerne med på din løsning.

Spørg vores fagmand

Mere end kun montering af hegn

Fordi sikkerhedsniveauet er højt, er monteringen af ​​hegnene mere end blot et hegn med klemme og fod. Heldigvis ved Heras Mobilhegn, hvilke risici der er, og hvad de skal tage højde for. For at sikre, at alt forløber glat, kræves der en del koordinering på forhånd mellem de to parter. Parterne mødes jævnligt for at finde frem til de bedste løsninger i form af hegn og porte. Det gør Heras Mobilhegn til en værdifuld partner for Schiphol. Og efterfølgende analyseres tingene grundigt for at se, hvordan det næste vedligeholdelsesjob kan udføres endnu mere effektivt, hurtigere og bedre.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale.