Et kig bag kulisserne ved de olympiske lege

Olympische Spelen round

"Vi producerede 14.000 hegn til de olympiske lege i Rio. Fordi hegnene skulle fragtes med båd i 45 dage, skulle vi producere dem på 2 uger. En udfordring, som vi ikke veg tilbage for."

De olympiske lege er store internationale arrangementer, der tiltrækker millioner af besøgende. Når så mange mennesker samles på ét sted, er arrangørerne nødt til at sørge for de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Kun på denne måde kan de garantere sikkerheden og begrænse risici. Dette er både en vigtig og en vanskelig opgave.

De olympiske lege arbejder sammen med Heras Mobilhegn for:
Byggehegn Lave hegn Book en aftale

Det rigtige udstyr til de olympiske lege

Arrangørerne af d​e olympiske lege ønskede M500 Anti-climb hegnet. På grund af de smalle masker og lodrette trådender øverst, er det nærmest umuligt at klatre over dette hegn. Dette giver optimal sikkerhed under dette World Class Event. “Især den ekstra høje version på 2,5 meter var populær under legene. Denne version er endnu sværere at klatre over. Og derfor behøver arrangørerne ikke at installere ekstra sikkerhed på steder, hvor folk forsøger at komme gratis ind.”

I sidste ende vælger de olympiske lege også kvalitet og pålidelighed. At hegnene skal tilbagelægge tusindvis af kilometer for at nå deres destination er ikke noget problem for Heras Mobilhegn. Rydberg: "De olympiske lege vælger en stabil virksomhed, gode hegn og pålidelig logistik."

olympiske lege Heras Mobilhegn
olympiske lege Heras Mobilhegn
De olympiske lege i Rio

Til disse lege leverede Heras Mobilhegn godt og vel 50 km hegn.

Vil du vide mere om, hvilket udstyr du med fordel kan vælge.

Spørg vores fagmand

Mere end kun afgræsning af terræn

Hvorfor kræver et arrangement så meget hegn? Ved et arrangement handler det ikke kun om terrænet omkring arrangementet. Arrangementet må naturligvis ikke være til gene for de lokale beboere. Men det er mere end det: Porte er også nødvendige til adgangsveje, gangstier og VIP-områderne. Der er også hegn på selve terrænet for at skabe gangveje eller for at afskærme bestemte områder. Sejl på hegnene sikrer, at visse områder af arrangementet er afspærret for indsyn.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale.