God sikring og mindre risici ved et EM eller VM i fodbold

158x158_Jesper Lehmann

“Brug af den rigtige type hegn gør en stor forskel for sikkerheden ved begivenheder som fx UEFAs europamensterskaber i fodbold (fodbold EM) og FIFAs verdensmesterskab i fodbold (fodbold VM)."

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

Ved et arrangement som EM og VM taler vi om millioner af besøgende. De besøgende kommer for at have det sjovt, men for arrangørerne ligger der en stor og vigtig opgave: at sørge for sikkerheden og begrænse risici. Arrangørerne laver en vandrerute for besøgende med hegn, betonklodser eller skærme. På den måde begrænser de konflikter og hændelser til et minimum.

EM og VM i fodbold arbejder sammen med Heras Mobilhegn for:
Byggehegn Reklame Lave hegn Book en aftale

En begivenhed, hvor millioner af mennesker samles

Arrangøren af ​​EM eller VM i fodbold er hovedentreprenør på projektet og skal derfor sørge for koordineringen mellem alle de forskellige leverandører. Heras Mobilhegn er en af ​​disse leverandører. Sammen med arrangøren arbejder vi med at finde den strategisk bedste placering af hegnet. I nødstilfælde skal besøgende, atleter og medarbejdere hurtigt og sikkert ledes til de rigtige steder. Ved at skabe klare ruter forhindrer arrangørerne, at alt for mange mennesker tager en bestemt rute, der er for smal.

Lehmann: "Et godt eksempel, der illustrerer størrelsen af ​​VM i fodbold, er VM i fodbold i Brasilien i 2014. Millioner af tilskuere er til stede ved sådan et mesterskab. Når så mange mennesker samles, er vi nødt til at få de rigtige sikkerhedsforanstaltninger på plads med vores hegn.” M500 Anti-climb hegnet er velegnet til at afgrænse et terrænet. Med deres smalle maskestørrelse og de lodrette trådender er det næsten umuligt at forcere disse hegn, og derfor kommer uønskede besøgende ikke nemt ind på stadionerne. Strømmen af fodboldfans ledes indenfor af publikumshegn.

EM eller VM i fodbold Heras Mobilhegn
EM eller VM i fodbold Heras Mobilhegn
Euro2016 Lyon Heras Mobilhegn
Euro2016 Lyon Heras Mobilhegn
Sikring af EM og VM i fodbold

UEFA europamesterskaberne i fodbold og FIFA verdensmesterskaberne i fodbold: begivenheder, hvor millioner af mennesker mødes.

På grund af vores mange års erfaring med EM og VM i fodbold ved vi, hvilket udstyr du har brug for for at kunne garantere sikkerheden.

Spørg vores fagmand

Skab en oplevelse med sejl

Arrangørerne har en ekstra opgave i at give tilskuerne en unik oplevelse. Det kan de for eksempel gøre ved at bruge hegn med sejl på visse dele af terrænet. For eksempel valgte organisatoren af VM i fodbold i Brasilien at bruge grønne sejl. Dette ser ikke kun meget farverigt ud, det skaber samtidig en god atmosfære for fodboldfansen. Derudover afskærmer sejlene også visse steder, hvor besøgende ikke har adgang. Det drejer sig ofte om de steder, der kun er beregnet til fodboldspillere, trænere, teknikere, medicinsk personale eller opbevaring.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale.