Beskytte racerkørernes og tilskuernes sikkerhed under Formel 1

Formel 1 Heras Mobilhegn

"Formel 1 Grand Prix er en international begivenhed, der tiltrækker millioner af tilskuere hvert år. Derfor arbejder vi også gerne med på at sørge for, at sikkerheden omkring Formel 1-banerne er reguleret optimalt. Med et så stort arrangement følger nemlig også et stort ansvar.”

Enhver, der nogensinde har besøgt Grand Prix-banerne, har set, at et hav af hegn tårner sig op for at holde uønskede besøgende ude. Samtidig tjener de mange kilometer hegn til at sørge for sikkerheden for både kørere og fans. Hegnene fra Heras Mobilhegn spiller derfor en fremtrædende rolle i Formel 1-arrangørernes sikkerhedsplan. Fra flugtporte til skydeportskonstruktioner sørger lukningen af hegnet for en vellykket afvikling af Formel 1.

Formel 1 arbejder sammen med Heras Mobilhegn for:
Byggehegn Lave hegn Adgang personer Book en aftale

Et kig bag hegnet

Sikringen af Formel 1-banerne skal være egnet til forskellige formål. Hegnet skal danne den optimale infrastruktur for besøgende, racerkørere og køretøjer, men også holde uønskede besøgende ude. Derudover skal hegnene være lette at (om)placere, fordi arrangørernes sikringsbehov kan ændre sig. Samtidig skal hegnene monteres på en sådan måde, at besøgende ikke kan flytte dem. ”Vi er stolte af, at vi bidrager til alle sikkerhedsforanstaltningerne. Det giver da også en fantastisk følelse at se vores Heras mobilhegn i fjernsynet.”

Hegnene fra Heras Mobilhegn giver et godt flow i retning af tribunerne. Med blandt andet strategisk placering af mobilhegnene og tydelig skiltning bliver tilskuerne ledt til deres (sidde)pladser. I nødsituationer sørger den velindrettede indhegning for, at beredskabstjenester og besøgende hurtigt kan komme ind og ud, uden at der opstår trængsel i mylderet.

F1 festival Marseille
Sikring af racerkørernes og tilskuernes sikkerhed

Tydelige indhegninger er vigtige under sportsarrangementer som Formel 1.

Heras Mobilhegn har i mange år været partner i store sportsarrangementer. Vi ved præcist, hvordan vi kan styre store tilskuergrupper på en effektiv måde.

Spørg vores fagmand

Også optimal sikring af Formel 1 Festival

For første gang i mange år blev der igen afholdt et Formel 1-løb på Paul Richard-banen i 2018. Fordi der ikke var så mange pladser til Grand Prix, blev der arrangeret et stort og gratis promo-arrangement i Marseille. Alle etaperne i Grand Prix blev transmitteret live, så tilskuerne på festivalen kunne følge løbet. Også her skulle Heras Mobilhegn sørge for den bedste sikring af tilskuerne og samtidig holde uønskede besøgende ude.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale.