Presenning blå

Presenning til mobilhegn i forskellige farver og designs

Presenning blå
Presenning blå-1
Presenning blå-2
Presenning blå-3

Presenning til mobilhegn i forskellige farver og designs

Med en presenning på et mobilhegn kan du enkelt og effektivt afskærme (en del af) området, og skjule "lukkede områder", såsom opbevaringssteder og backstageområder. Sejlene har samme mål som mobilhegnet: 3,5 meter bredt og 1,8 meter højt. Presenningerne er udstyret med messingringe i en syet kant. Så presenningerne fastgøres på ydersiden af mobilhegnene ved hjælp af kabelbindere (medfølger ikke).

  • Præsentabel
  • Effektiv afskærmning og blokering

Blokering af udsyn med en kombination af stabil, midlertidig adskillelse

Når du udstyrer mobilhegn med sejl, så fanger de vinden. Vi anbefaler derfor altid at montere hegnene semi-permanent (på pæle), at give dem skråstivere eller at gøre fødderne tungere. Heras kan også tage sig af montagen af disse løsninger for dig. Ikke alle hegn egner sig til sejl og presenninger. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne.

Dit områdes udstråling

Det indtryk, som dit område gør på gæster, kunstnere og lokale beboere, er vigtig for dig. Dit arrangement ser ordenligt og professionelt ud, når du afskærmer backstage-områder (opbevaring og private områder) korrekt. Derudover kan du give dit arrangement ekstra stil ved at vælge et sejlhegn i en farve, der passer til dit arrangement. Hos Heras kan du bestille sejlene i flere farver. Derudover er det også muligt at vælge et sejl med et tryk efter ønske. ##Brandhæmmende sejl til mobilhegn. Ud over disse standardsejl er det også muligt at bestille flammehæmmende presenninger. Flammehæmmende sejl forsinker flammer og bidrager derfor væsentligt til sikkerheden for mennesker på og omkring området. DIN4102 B1-standarden består af 2 dele. DIN4102 er den meget strengt håndhævede standard, som brandvæsener og udstillingsorganisationer skal efterleve. Dette ses som den europæiske standard, når det gælder brandsikkerhed for bl.a. presenninger til mobilhegn. B1-klassificering betyder grundlæggende, at det er svært at få sejlet til at brande.

Specifikationer
  • Art.: E0307
  • Højde: 1760 mm
  • Bredde: 3410 mm
  • Emballeringsenhed : 20
  • Vægt: 0,96 kg
EM eller WM heras mobilhegn
Du kan spørge Jesper om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Jesper Lehmann

Direktør Danmark

166x250_Jesper Lehmann
Presenning blå

Vælg dette produkt

Presenning blå

Presenning til mobilhegn i forskellige farver og designs