ESG-politik hos Heras Mobilhegn

Sociale forhold

At være en god arbejdsgiver er vigtigt for Heras koncernen. Derfor har vi høje standarder indenfor sikkerhed, sundhed og diversitet.

Heras bouwlocatie
10%

reduktion af sygdomsraten og vores medarbejdernedslidning

Sikkerhed

Vores mål vil altid være ingen fatale ulykker eller ulykker med fravær. Mennesker skaber vores virksomhed. Derfor er sundhed og sikkerhed i højsædet. Det samme gælder for de kunder, vi arbejder for, de leverandører, vi arbejder med, og de lokalsamfund, vi arbejder i.

 

Sundhed

Heras koncernens mål er at forbedre ansattes Net Promotor Score (eNPS) med 30 point inden 2025. Vi ønsker også at reducere sygdomsraten og vores medarbejdernedslidning med 10 % inden 2025. Vi forstår, at arbejde er en vigtig del af livet, og vi ønsker, at vores medarbejdere skal nyde deres arbejde og være glade.

 

Diversitet

Heras koncernen værdsætter mangfoldighed og behandler alle sine medarbejdere med lige stor respekt. Vi er forpligtet til at opbygge et mere mangfoldigt team, og vi stræber efter at have en mangfoldig kandidatpulje i vores rekrutteringsprocesser. Vores mål er, at 20% af alle ledige lederstillinger skal besættes af en kvindelig kandidat inden 2025.

Spørgsmål, ideer eller forslag?

Vi mener, det er meget vigtigt at involvere alle i vores ESG-ambitioner, så alle har mulighed for at dele input. Det betyder, at vi altid er åbne for dine spørgsmål, ideer eller forslag.