ESG-politik hos Heras Mobilhegn

Ledelses- og virksomhedadfærd

Vi ved præcis, hvordan man sikrer virksomheder og holder ubudne gæster ude. Men når det kommer til vores forretningsdrift, stræber vi efter åbenhed og klarhed. Derfor sætter vi os klare mål, når det kommer til governance.

Heras event 28 juni 3
13

ESG-politikker

Træning i ESG-politikker

Heras koncernen har flere politikker for Environment, Social og Governance. Vi er i gang med at uddanne alle (nye) medarbejdere til at lære de nødvendige aspekter inden for rammerne af deres arbejde.

 

ESG rating

Fair og gennemsigtig er den måde, vi driver forretning på. Vi arbejder altid i overensstemmelse med de nødvendige love og standarder og CO2 Performance Ladder niveau 3 (hollandsk standard) certificeret. Vi ønsker også at bevise vores ESG-påvirkning, risiko og forbedringsniveau.

Vi ønsker også at bevise vores ESG-påvirkning, risiko og forbedringsniveau. Derfor er vi blevet vurderet af Ecovadis (leverandør af Supply Chain Risk Management) og Sustainalytics (ekstern leder inden for ESG-forskning og -data). Heras koncernen blev belønnet med en sølvmedalje fra Ecovadis og vurderet som branchens bedste af Sustainalytics. Denne vurdering beviser, at det indebærer lave ESG-risici at gøre forretninger med Heras koncernen. 

Logos ESG rating - website

 

Oversigt over alle Heras koncernens ESG politikker og dokumenter (på engelsk)

 

Spørgsmål, ideer eller forslag?

Vi mener, det er meget vigtigt at involvere alle i vores ESG-ambitioner, så alle har mulighed for at dele input. Det betyder, at vi altid er åbne for dine spørgsmål, ideer eller forslag.