Et sikkert sportsarrangement med publikumshegn

Hvert år har vi i Danmark mange sportsarrangementer ved siden af de store sædvanlige sportskonkurrencer. Vi har fx haft store publikumstrækkere som Tour de France, men mindre arrangementer er også velbesøgte. Der er meget at tage hensyn til, når man arrangerer disse sportsarrangementer. I første række bør man tænke på målsætningen, målgruppen, forplejningen og budgettet. Husk også, at der er brug for publikumshegn til indretningen af sportsarrangementet. For at kunne sørge for sikkerheden for både de besøgende og sportsudøverne, er der mange aspekter, der skal overvejes. Hvordan håndterer du dette rigtigt?

 

Sikkerhed under et sportsarrangement

At arrangere en sportsarrangement kræver en vis viden og erfaring. Selvfølgelig skal man tænke på de nødvendige faciliteter. Skal du organisere et maraton? Her skal du sørge for, at deltagerne kan løbe ruten uforstyrret, og at tilskuerne trygt kan heppe.

Publikumshegn er særdeles velegnede til brug under et sportsarrangement. De giver en velreguleret adgangskontrol og god sikkerhed. De bidrager til sikkerheden under et sportsarrangement På den måde kan man under arrangementet holde fokusset der, hvor det skal være: På sporten.

Publikumshegn er særdeles velegnede til brug under et sportsarrangement.

Publikumshegn langs ruten

Kilometerlange ruter kræver kilometervis af hegn. Publikumshegn er ideelle til disse lange afstande. Sørg for, at der er en klar skillelinje mellem arrangementsområdet og selve ruten. På den måde undgår du at publikum kommer i vejen for udøverne, så udøverne når sikkert i mål.

Publikumshegn er robuste, kraftige og meget sikre. De vælter ikke, og på grund af den smarte konstruktion kan besøgende ikke selv åbne op og skabe en passage eller bryde igennem hegnet. Tremmerne i publikumshegnet gør det svært for børn at komme ind på banen ved et uheld. Sikkerhed i højsædet!


Et sikkert arrangement

Uanset om det er et cykelløb, maraton eller andre konkurrencer, bør sikkerheden altid være et vigtigt element under et sportsarrangement. For at sikre sportsudøverne ikke bliver generet, skal du som arrangør tænke grundigt over hvordan og hvor publikumshegnene bedst kan placeres. Idrætsudøvere skal have tilstrækkelig plads til at gennemføre banen og man skal samtidig forhindre, at der opstår truende trængsel blandt publikum. Når hegnene er koblet rigtigt sammen, står de fast og stabilt på jorden.

Fordi sikkerhed er altafgørende under et sportsarrangement, er det nødvendigt at handle hurtigt i tilfælde af ulykker. Ved mange sportsarrangementer bruges der skydeporte til at skabe et sted, hvor folk i nødstilfælde kan krydse banen. En praktisk og sikker løsning, så man kan komme fra A til B.

 

I nødstilfælde

Fordi tilskuere ved et sportsarrangement kommer til et sted, hvor de sandsynligvis aldrig har været før, er det ikke utænkeligt, at de bliver desorienterede eller farer vild. Dette kan du forhindre med tydelig skiltning. Hæng bannere op med oversigtskort, vejvisning til toiletterne, møntsalg eller førstehjælpspost. Især det sidste er vigtigt. Den gennemsnitlige hollænder deltager i fire arrangementer om året. Tal viser, at 0,1 % af disse tilskuere har brug for lægehjælp. Det lyder måske ikke af meget, men som arrangør har du ansvar for dette.

Heras Mobilhegn står for sikkerhed. Når du har taget alt ovenstående i betragtning, har du alle ingredienserne til at tilrettelægge et godt og sikkert sportsarrangement.

Anmod om tilbud

Picture of Jesper Lehmann

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.