Bæredygtighed hos Heras Mobilhegn

Vi ser længere end til grænsen for vores mobile områdesikring

Residential areas heras

Bæredygtighed er mere end god miljøbeskyttelse

Bæredygtighed omfatter også sundhed og velvære hos vores medarbejdere, samarbejdspartnere og lokale beboere. Derfor lægger vi stor vægt på gode arbejdsforhold, et godt arbejdsmiljø og sikre omgivelser i vores daglige arbejde.

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(6)

Vi kender dig, og du kender os

Vi har forskellige bæredygtige produkter i vores sortiment. Støjhegn 2.0 er et godt eksempel på et bæredygtigt produkt. Denne presenning absorberer op til 32,8 dB støj og reducerer dermed miljøstøjen på din byggeplads.

CSR5

Virksomhedens sociale ansvar angår os alle

Klimaet ændrer sig. Det kommer vi ikke bort fra. For at vi kan byde fremtidige generationer et beboeligt miljø, mener vi, at det er vigtigt at tage CSR alvorligt. Bæredygtighed er derfor en af de fire hjørnesten i vores organisation.

CSR4

“Ved at give kolleger og samarbejdspartnere information om CSR og bæredygtighed håber vi at få alle til at tænke. Når opmærksomhed, viden og ideer mødes, kommer initiativerne naturligt.”

Målsætningen hos Heras Mobilhegn

3 %

CO2 reduktion om året på ekstern transport

100 %

af vores udlejebeholdning er cirkulær i 2025

2 %

CO2 reduktion om året

Transport LR-2-1

Et af vores mål: I 2025 vil 15 % af den samlede eksterne transport have mindre CO2-udledning.

#SpørgHeras

Vi bidrager til bæredygtighed inden for hegnsindustrien

Det er meget vigtigt at vi inddrage alle i vores CSR-ambitioner, så alle har mulighed for at give input. Derfor er vi åbne for dine ideer og forslag.

10 %

af de samlede CO2-emissioner vil blive kompenseret inden 2025

Se rutekortet

Bæredygtig virksomhed indenfor mobilhegn – vores mission

Organisationer står over for store samfundsmæssige udfordringer såsom klimaændringer, tab af biodiversitet og en voksende knaphed på råmaterialer. Hos Heras Mobilhegn tager vi ansvar for at møde disse udfordringer med handlekraft. Med vores kerneværdier tror vi på vores egen styrke til at bidrage i sociale spørgsmål både på det etiske, sociale og økologiske område.

Heras Mobilhegn er for åben kommunikation, ærlighed og gennemskuelighed. Vi driver forretning på en måde, der er pålidelig, handlekraftig og innovativ med et øje for den menneskelige kapital. Inden for disse kerneværdier ligger vores tredobbelte bundlinje og mål People, Planet og Profit.

Som en internationalt opererende virksomhed mener vi, at et sikkert arbejds- og levemiljø med et blik for fremtiden er en væsentlig del af et ubekymret liv. Vores løsninger til midlertidige sikringsløsninger bidrager naturligvis til dette. Vi ser dog længere end til grænserne for vores mobile områdesikring, og vi arbejder på en måde, der er bæredygtig og retfærdig for mennesker og økosystem, for nuværende og kommende generationer. Det er således Heras Mobilhegn opererer i klima- og miljøspørgsmål.

Alvorlige globale udfordringer på dette område kræver en seriøs tilgang. På grund af det nuværende spagat mellem den langsommere lovgivning og den hurtigt udviklende meningsdannelse bliver det stadig sværere for organisationer at arbejde effektivt på en bæredygtig måde. Derfor arbejder vi fra Heras Mobilhegns side så tæt som muligt sammen med vores partnere, og vi motiverer andre til at deltage i socialt ansvarlig virksomhedsdrift.

Ved at gøre påvirkningen af økosystemer så minimal som mulig kan vi overvinde de udfordringer, vi står over for. Kun på den måde kan vi beskytte det, der virkelig er vigtigt. Sammen skaber vi et fremtidsperspektiv for både nuværende og kommende generationer.


plume CSR

Inden for vores organisation arbejder vi sammen om at realisere vores bæredygtige ambitioner.

Læs alt om den.

1 side

det er en god investering af 2 minutter

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.