Sådan beskytter du din byggeplads mod tyveri og hærværk

Betydningen af god sikkerhed på byggepladsen vokser. Hvert år er der skader for millioner af euro på grund af tyveri og hærværk på byggepladser. De indirekte skader er ofte noget større, fordi en del af byggeriet bliver stoppet og frister ikke bliver overholdt. I denne blogartikel fortæller vi, hvordan du sørger for god sikkerhed på din byggeplads.

 

Sørg for belysning og kameraer  

Belysning er et must på enhver byggeplads, da det øger sikkerheden. Dette skyldes, at en indbrudstyv vil være godt synlig, hvis han forsøger at fjerne noget. Du kan også overveje kameraovervågning for at tage sikkerheden til det næste niveau.

 

Beskyt byggepladsen med mobilhegn

Kameraer og belysning på byggepladsen alene er ikke nok. Med et hegn afgrænser du byggepladsen og sikrer, at uvedkommende ikke kan få adgang til den. Montering af byggepladshegn er også basis for alle byggeprojekter. Anti-Climb mobilhegn hjælper dig med effektivt at øge sikkerheden på din byggeplads. Det er umuligt at klatre over disse hegn, og dermed holder de uønskede personer ude. 

Du kan også montere sejl eller støjværnsmåtter på dine mobilhegn. Dette tjener som barriere og hindrer folks indsyn på byggepladsen. Det vil gøre det mindre attraktivt for tyve og vandaler at komme ind på byggepladsen, da de ikke ved, hvad der er derinde.

 

Opbevar værdier

Lad ikke genstande ligge uden opsyn på byggepladsen, men sørg for, at der er et opbevaringsområde. Du kan for eksempel opbevare store materialer i en aflåselig materialecontainer, mens mindre værktøj og andre ting nemt kan opbevares i en såkaldt værktøjsbør. På denne måde kan du forhindre tyveri af dine værdifulde materialer.

 

Overvåg ind- og udgange

Byggepladsen er et dynamisk sted, hvor mennesker, køretøjer og materialer kommer og går. Desuden er der ofte flere parter involveret i et byggeprojekt, såsom arkitekter, projektledere, entreprenører og underleverandører. Så det kan være noget af en opgave at holde overblikket. Hvis der ikke er opsyn med, hvem der kommer ind på byggepladsen, kan du oven i købet blive nødt til at håndtere tyveri og hærværk

Mobilhegn holder ikke altid uønskede mennesker ude. Officielle ind- og udgange på byggepladsen kan også være en indgange for tyve og vandaler. Derfor er det vigtigt at have overvågning. Det opnår du fx med at give folk kontrolleret adgang gennem en adgangslåge. Byggetrafik kan komme ind på byggepladsen gennem en skydeport eller bomanlæg

Er du klar til god sikkerhed på byggepladsen, og vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med dette? Så anmod om en samtale.

Anmod om et rådgivende samtale

 

Picture of Jesper Lehmann

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.