Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade

En robust og sikker svingport til stabil og langvarig brug

Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade
Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade-1
Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade-2
Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade-3

Det mest robuste og sikre alternativ til standard-mobilhegnsporten

Heracles-svingporten i enkel- eller dobbeltversion er det mest robuste og sikre alternativ til standard-mobilhegnsporten. Denne fuldt galvaniserede svingport er udstyret med spyd. Portfløjene kan dreje ca. 180° og hængslerne er trinløst justerbare. De hænger derfor altid lige, drejer let og giver fodgængere og køretøjer optimal plads. Den avancerede standardlås gør det vanskeligt at dirke lågen op. En metaldel formet som en svamp hænger sådan, at låsen ikke engang kan åbnes med en brækjern. Afskærmning af låsen med en tyverisikringsdæksel giver en ekstra sikker lås. Rammen er fremstillet af firkantede stålprofiler. Portfløje bredere end 3 meter er udstyret med dobbelte overbjælker. Ud over robusthed giver de også den fordel, at det bliver endnu sværere at klatre over. For optimal afstivning er portene monteret på robuste firkantede pilastre.

 • Den sikreste svingport
 • Justerbare hængsler
 • Unik sikkerhedsmøtrik

Heras tilbyder alsidige svingporte til både personelsadgang og køretøjskontrol

Denne port leveres i flere forskellige mål. Hver port kan levers i en enkel eller dobbelt version. Standardpassagen på 3 meter kan pr. anmodning tilpasses til 2, 2,50, 3,50, 4 eller 5 meter. Med en dobbelt version er der med standardopsætningen fri passage på 6 meter. Det kan tilpasses fra 4 til 10 meter. Højden er standard 2 meter. Pr. anmodning er det også muligt at levere højder på 1 til 2,5 meter. Også en adgangslåge til personel er en del af sortimentet. Denne svingport kan leveres i en enkelt eller dobbelt version.

Nødudgang til midlertidige opstillinger for hurtig evakuering

For ekstra sikkerhed kan standardlåsen i denne port udstyres med en flugtlås, så man altid kan gå indefra og ud, men ikke omvendt. Dette kan være en god mulighed som forberedelse på en mulig katastrofe, hvor det er meget vigtigt, at de tilstedeværende kan forlade stedet så hurtigt som muligt. Med en flugt- eller anti-paniklås kan den lukkede port altid åbnes indefra med et krumtapsæt eller en knap. Nødudgangen udføres altid i kombination med en flugtlukkeplade, så porten ikke kan åbnes udefra. Det er muligt at udvide porten med en dørlukker, så porten lukkes automatisk efter åbning.

Specifikationer
 • Art.: P0200
 • Højde: 2000 mm
 • Bredde: 3100 mm
 • Dybde: 100 mm
 • Maskevidde bredde: 150 mm
 • Emballeringsenhed : 0
 • Vægt: 150 kg
 • Åbning: 29 m
EM heras mobilhegn
Du kan spørge Jackie om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Jackie Anker

Sælger

166x250_Jackie Anker
Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade

Vælg dette produkt

Svingport 3 m fløj – 2 m høj på fodplade

En robust og sikker svingport til stabil og langvarig brug