Hooyberghs Astor Geel mobiele Heras slagboom

Lastbilporte fra Heras Mobilhegn

En byggeplads kræver mange tons materiale samt brug af større maskiner. Derfor kører der dagligt flere lastbiler ind og ud på byggepladsen. Men de 25 meter lange køretøjer kræver tilstrækkelig plads til at komme ind på området og manøvrere der. Når du planlægger din byggeplads, er det vigtigt at tage dette med i betragtning. For at optimere dit byggehegn bør du nøje overveje Heras Mobilhegns lastbilporte til byggehegn. De praktiske byggehegnsporte fås enten som manuel skydelåge, bomanlæg eller skydeporte.

 

Bomanlæg

Hvis du har meget trafik til byggepladsen, er et bomanlæg en fleksibel og synlig adgangsløsning. Det er nemt at sætte op og giver hurtig adgangskontrol. Løsningen findes også som bomanlæg med skørt til ekstra sikkerhed. Et bomanlæg kan kombineres med yderligere sikkerhedsløsninger.

 

7 meter skydeport

Arion er en automatisk skydeport. Porten er meget nem at montere og indpasse i hegnslinjen, da den har et præfabrikeret betonfundament. Med en højde på 2 meter og et tætmasket hegn garanterer porten for høj sikkerhed. Samtidig tillader den en åbning på 7 meter og giver dermed god fleksibilitet på byggepladsen og er velegnet til håndtering af store trafikmængder.

 

Round Top-port

En Round Top-port er den helt enkle adgangsløsning for køretøjer, som samtidig giver høj sikkerhed. Porten har en åbning på 4,2 meter og tillader dermed adgang for store køretøjer. Porten betjenes manuelt. 

 

Skydeportskonstruktion til mobilhegn

Hvis din byggeplads har begrænset plads, er en svingport ofte ikke et godt valg. Brug i stedet skydeporte, som integreres problemfrit i byggehegnets område. Du kan åbne skydeporten så bredt som du ønsker, og dermed forhindre uvedkommende i at udnytte muligheden for at trænge ind på din byggeplads. Porten er 3,50 meter bred og dermed tilstrækkelig til de fleste byggeplads-køretøjer. Hvis du forventer brede køretøjer som f.eks. tungt transportudstyr, er der mulighed for at opsætte 2 porte ved siden af hinanden. Så kan du oprette en indgang på op til 7 meters bredde. Det burde være tilstrækkeligt for køretøjer af enhver art.

Den lette skydeport kan nemt bevæges med 3 robuste hjul og er meget nem at betjene. Den store fordel i forhold til traditionelle svingporte er uden tvivl den plads, der spares. Den åbne port har ingen åbningsvinkel og forstyrrer derfor hverken dine medarbejdere eller fodgængere. Dette er særligt praktisk, når pladsen er begrænset. Skydeporten kan hurtigt monteres og kan også placeres et andet sted på din byggeplads uden stor indsats.

 

Har du spørgsmål til de forskellige porte?

Hvis du har yderligere spørgsmål om lastbilporte, er du velkommen til at kontakte en af vores eksperter eller kigge rundt i vores vidensdatabase. Hvis du allerede ved, hvilke systemer der er relevante for dig, kan du anmode om et tilbud her.

Bestil tilbud

Du kan spørge Anders om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.
Anders Sørensen

Logistikansvarlig

Stil dit spørgsmål
166x250_Anders Sørensen

Dette kan også være nyttigt

Se også vores andre løsninger til dit bygge- eller eventområde.

Personadgang

For at undgå at skabe ind- og udgange over hele hegnslinjen er det vigtigt at bruge en klar personadgang. Heras Mobilhegn tilbyder en bred vifte af løsninger til at give adgang til byggepladsen.

Tilbehør

Forskelligt tilbehør sørger for, at du let kan låse, forstærke og sikre dine mobilhegn. Vil du også bruge dit hegn til f.eks. reklamer og reduktion af støv? Ekstra tilbehør sørger for, at du kan udnytte dit mobilhegn optimalt.