Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)

Til en enkel, sikker og stabil skydeport med et mobilhegn som udgangspunkt

Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)
Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)-1
Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)-2
Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)-3
Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)-4

Til en enkel, sikker og stabil skydeport med et mobilhegn som udgangspunkt

Med Heras' skydeportskonstruktion til mobilhegn kører mobilhegnet over en skinne. Det er et konstruktionssæt med alle nødvendige dele til etablering af en skydeport i et eksisterende mobilhegn. På den måde etableres hurtig adgang til byggepladsen for fodgængere og køretøjer. Men det kan også bruges som en nødudgang. Det er også muligt at sætte to mobilhegn op imod hinanden, derved kan gennemgangen varieres mellem 3,50 og 7 meter. Skydeporten er let at åbne og lukke uden svingradius. Det gør det til en ideel løsning på byggepladser eller ved events, hvor der er begrænset plads. For at etablere en enkelt port skal du bruge et mobilhegn, to stål-fodplader, tre hjul og tre klammer.

  • Praktisk
  • Enkel montage
  • Billig

Hvorfor benytte et skydeport til mobilhegn?

Let i brug: En skydeport er først og fremmest nem at betjene (både at åbne og lukke), og derfor giver får eller ingen afbrydelser for medarbejderne på byggepladsen. Fuld adgang: Porten giver fuld adgang til al trafik. Denne skydeport kan give en åbning på helt op til syv meter, det garanterer at alle køretøjer kan køre in og ud af byggepladsen uden problemer. Pladsbesparende: En skydeport har ingen svingradius og er derfor pladsbesparende. Mobilhegnsporte med en skydemekanisme kræver meget lidt plads, og hindrer derfor ikke personer, køretøjer og andre forhindringer. Tydelig adgang og nødudgang: Mobilhegnsporten giver en praktisk, sikker og tydelig adgang til området. Den mobile skydeport åbner altid hurtigt og let, og giver fuld passage.

Effektiv, simpel etablering af en mobilhegnsport

Uanset hvilket mobilhegn, du vælger, er den nem at sætte ind og betjene. Du kan selv nemt og professionelt montere skydeporten både i midlertidige og i semi-permanente mobilhegn. Glem ikke for denne mobilhegns-løsning at bruge en god lås. En hængelås giver mobilhegnene for meget spillerum, hvilket ikke er godt for sikkerheden. Vi anbefaler Heras' lås til mobilhegn.

Specifikationer
  • Art.: P0800
  • Højde: 2135 mm
  • Bredde: 3593 mm
  • Dybde: 150 mm
  • Emballeringsenhed : 0
  • Vægt: 19,36 kg
  • Åbning: 35 m
Schiphol heras mobilhegn
Du kan spørge Anders om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Anders Sørensen

Logistikansvarlig

166x250_Anders Sørensen
Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)

Vælg dette produkt

Mobil skydeportskonstruktion (3,5 m)

Til en enkel, sikker og stabil skydeport med et mobilhegn som udgangspunkt