Anti-løft

Anti-løft-sikring er det ikke muligt at løfte mobilhegnet ud af fødderne

Anti-løft
Anti-løft-1
Anti-løft-2
Anti-løft-3

Lille investering med stort resultat

Med anti-løft-sikring er det ikke muligt at løfte mobilhegnet ud af fødderne. Så der opstår kun åbninger i hegnet, der hvor du vil have dem. Krogen føres under foden. Foden forbindes efterfølgende til hegnet med en (High Security) klamme. Dette giver dig en ekstra forbindelse på hegnet, hvilket giver stærk hegnslinje. Anti-løft-sikringen er universelt anvendelig. Hvis du har en fod uden et ekstra "hul", er der en variant tilgængelig, som kan placeres sidelæns. Konstruktionen er enkel, effektiv og har en lang levetid.

  • Forhindrer åbninger i hegnet
  • Universelt anvendelig
  • Sikker udstråling

Velkommen tilføjelse, der holder uønskede besøgende ude

Forebyggelse er bedre end helbredelse. At afskrække uønskede besøgende er den logiske forbindelse mellem et tilsyneladende simpelt mobilhegn og komplet elektronisk sikring. Heras tilbyder flere prismæssigt overkommelige løsninger, der kan bruges fra byggeriets start. Vi anbefaler først og fremmest at bruge Anti-Climb-mobilhegn. Anti-løft er derefter en god tilføjelse, hvis målet er at holde uønskede besøgende ude.

Forøg sikkerheden på din byggeplads med Anti-løft-sikring

Uden brug af en Anti-løft-sikring kan et hegn trækkes diagonalt ud af foden, hvilket skaber en åbning, som uvedkommende kan bruge til at komme på dit området bag hegnet. Ved at anvende en Anti-løft-sikring i kombination med High Security-klammer sikrer du, at et hegn virkelig forbliver lukket. High Security-klammen kan kun åbnes med en særlig nøgle, hvilket gør det umuligt at adskille klammen med almindeligt værktøj. Når du kombinerer Anti-løft-sikring med Anti-Climb-hegn og placerer klammen på indersiden, ind mod området, er det næsten umuligt at komme ind.

Specifikationer
  • Art.: E0601
  • Højde: 290 mm
  • Dybde: 155 mm
  • Emballeringsenhed : 50
  • Vægt: 0,5 kg
Festival F1 heras mobilhegn
Du kan spørge Jackie om hvad som helst. Han er glad for at hjælpe.

Jackie Anker

Sælger

166x250_Jackie Anker
Anti-løft

Vælg dette produkt

Anti-løft

Anti-løft-sikring er det ikke muligt at løfte mobilhegnet ud af fødderne