Heras Støjhegn 2.0: Støjreduktion op til 32,8 dB

Heras Mobilhegn introducerer det nye støjhegn i Europa. Denne mobile støjskærm er en videreudvikling af den støjskærm, der kom på markedet i 2015. Den nye version udmærker sig ved øget støjreduktion, længere levetid og nem håndtering.

 

En forbedring

I 2015 introducerede Heras Mobilhegn støjhegnet på det europæiske fastland. Det er en vatteret presenning, der bliver sat på byggehegn for at reducere støjen fra byggepladsen. I de fire år, produktet har været på markedet, har det bevist sin værdi i mange bygge- og nedrivningsprojekter. Bag kulisserne har Heras Mobilhegn dog arbejdet på en forbedret version. Det er nu det nye støjhegn 2.0.

Støjhegn 2.0 har været på det europæiske marked siden oktober 2019. I Holland, Belgien og England kan presenningerne også lejes. Det velkendte støjhegn vil stadig være i vores assortiment og kan fås efter anmodning. På den måde bidrager Heras Mobilhegn til sikkert byggeri uden støjgener i enhver situation. Heras Mobilhegn introducerer det nye støjhegn i Europa. Denne mobile støjskærm er en videreudvikling af den støjskærm, der kom på markedet i 2015. Den nye version udmærker sig ved øget støjreduktion, længere levetid og nem håndtering.

 

3 fordele ved Heras Støjhegn 2.0

1. Støjreduktion op til 32,8 dB

Den vigtigste forbedring ligger i støjreduktionen: Støjhegn 2.0 reducerer lyd med op til 32,8 dB. Resultaterne er bekræftet gennem omfattende undersøgelser både i praksis og i laboratorier.

 

2. Nemmere at håndtere

Målene på presenningen blev også ændret Til et helt mobilhegn er der brug for tre presenninger. Det smallere format gør det let at hænge støjhegnet op. Presenningerne bliver med det smallere format også mere fleksible til brug i forskellige situationer. Andre fordele ved det nye format er den reducerede volumen under opbevaring og transport.

 

3. Længere levetid

Den tredje væsentlige forbedring ligger i materialet. Det første støjhegn var en vatteret presenning. Det gav den ønskede reduktion i støjforureningen, men havde den ulempe, at det udover lyd også absorberede fugt. Dette gavnede ikke levetiden, især når det blev brugt udendørs. Støjhegn 2.0 består kun af det særlige, bæredygtige og patenterede sejldug (uden det absorberende lag). Det øger levetiden og giver et vedligeholdelsesfrit produkt. Materialet er brandhæmmende og derfor meget velegnet til f.eks. placering omkring aggregater.

 

Se alt om Heras Støjhegn 2.0 og støjreduktion i forbindelse med byggeri her.

Picture of Jackie Anker

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.