Et hegn med skydeport fra Heras sørger for en effektiv indretning din indkørsel

Chauffører, der desperat leder efter indgangen, forsinkelser på grund af adgangen, medarbejderne på byggepladsen bliver distraherede af den besværlige betjening af indgangen, på udkig efter flugtveje ... Alle de ulemper, der opstår, hvis din adgangsvej ikke er effektivt designet. En Heras skydeport er løsningen. Dette hegn er løsningen på mange frustrationer, og samtidig er det let og hurtigt at placere og installere. I denne artikel giver vi skydeporten den opmærksomhed, den fortjener. Derudover viser vi dig, hvordan du med en skydeport både sparer tid og får større bekvemmelighed.

 

Smidigt og uhindret byggeprojekt

Selvfølgelig vil du gerne se, at alle aktiviteter på og omkring din byggeplads skal køre smidigt og uhindret. Medarbejderne skal have lov til at arbejde med så få distraktioner som muligt, og byggetrafik skal uhindret kunne køre ind og ud, selv i en nødsituation. Det er de kerneværdier, skydeporten fra Heras Mobile bygger på. Skydepoten yder et vigtigt bidrag til at byggeprojektet kan forløbe uhindret, og dermed forbygger det mange frustrationer. >Hurtigt og effektivt arbejde, det er nøglebegrebet.

 

Hvad er en skydeport?

En skydeport er et fleksibelt hegn, der er forsynet med hjul på understellet. Et hegnshjul kan ikke punktere, det kan bruges på alle overflader og kører altid let, uafhængigt af hvordan og hvor længe det har været i brug. Skydeporten har ingen svingradius, og den er forsynet med en letkørende mekanisme. Det er et robust hegn, fremstillet i galvaniseret stål, og det giver en åbning helt op til syv meter bred. Dette med et mål på 3,5 m x 2 m (bredde x højde). Det er et praktisk og sikkert hegn, der tydeligt markerer indkørslen. Skydeporten er let for enhver at placere i et mobilhegn eller et semi-permanent hegn.

 

8 grunde til at bruge en skydeport

1. Brugervenlig 

En skydeport er først og fremmest nem at betjene (både at åbne og lukke), og derfor giver får eller ingen afbrydelser for medarbejderne på byggepladsen.

 

2. Fuld adgang

Den giver fuld adgang for al trafikken. Skydeporten kan give en åbning på helt op til syv meter, det garanterer at alle køretøjer kan køre in og ud af byggepladsen uden problemer.

 

3. Pladsbesparende 

Skydeporten har ingen svingradius og er derfor pladsbesparende. Uden en sådan svingradius giver du hurtig og sikker adgang uden at nogen eller noget står i vejen. Af den grund er den et eftertragtet produkt på meget forskellige byggepladser.

 

4. Ingen hindring 

Fordi hegnsporten på grund af sin skydemekanisme ikke laver de store bevægelser, er den ikke til hinder for personer, køretøjer og andre forhindringer. Du behøver derfor ikke at tage højde for en minimumsafstand foran porten, og det gør koordinationen på området meget enklere.

 

5. Tydelig adgang og nødudgang 

Skydeporten giver en praktisk, sikker og tydelig adgang til din byggeplads. Med skilte, har du ekstraudstyr, som du kan bruge til at gøre adgangen ekstra tydelig. Hermed er det tydelidt at både indgangen og nødudgangen. Skydeporten åbner altid hurtigt og let, og den giver fuld adgang.

 

6. Passer altid 

Den store fordel ved skydeporten er, at den altid passer. Uanset hvilket hegn, du vælger, er den nem at sætte ind og betjene.

 

7. Montering af skydeporten 

Du kan montere skydeporten på nogle få minutter, og den passer altid. På ét minut ser du præcist, hvordan du med enkle trin kan placere og montere hegnet. Du kan nemt og professionelt selv montere skydeporten både i midlertidige og i semi-permanente hegn.

 

8. Sikker lukning 

Ved at bruge et professionelt hegn bidrager du bevidst til sikkerheden omkring din byggeplads. Du kan vælge at sikre byggepladsen yderligere med tilbehør. For at forhindre uvedkommende i at få adgang og lukke helt sikkert af kan du overveje pigtråd og tænke på låse på dine låger og porte, f.eks. skydeporten. På den måde undgår du, at uvedkommende kommer ind på dit område, og dermed sikrer du både dine medarbejdere og materialerne.

 

Leje eller købe en Heras skydeport

Afhængigt af virksomhedens ønsker og vision kan du vælge, om du skal købe eller leje en skydeport. Der er fordele ved begge dele. Køber du skydeporte er fordelen, at det er billigere til langvarigt brug. Når du køber et hegn, bliver det et aktiv, som du hurtigt kan afskrive, men som holder til mange projekter. Hvis du derimod lejer en skydeport, får du fleksibilitet, fordi du kun lejer i den periode, du har brug for den. Fordi vi hos Heras altid kan levere fra lager, kan vi hurtigt levere et hegn og montere det, hvis du ønsker det. Du har kontrol over udgifterne, fordi du ikke behøver at opbevare den, der er ingen afskrivning og ikke behov for vedligeholdelse. Det giver dig den højeste kvalitet og de sikreste materialer på en fleksibel måde.

Med en skydeport fra Heras Mobilhegn opretter du en adgang til din byggeplads for leverandører og medarbejdere på et øjeblik. Skydeporten fra Heras lukker din byggeplads af på en god og sikker måde.

Leder du efter en overkommelig og sikker løsning for adgangen til dit område? Vores byggekonsulenter står klar for dig med stor interesse og handlekraft. Med en skydeport kan alle til enhver tid lave en overkommelig og sikker ind- og udgang. Det beviser vi gerne!

Anmod om et rådgivende samtale

Picture of Jesper Lehmann

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.