Udlejning af mobilhegn, adgangsløsninger, projektsikring og tilbehør

Individuel rådgivning om leje af konstruktionshegn og tilbehør pr. projekt og organisation

Det endegyldige svar på, om du ‘skal' købe eller leje mobilhegn, kan vi ikke give. Det afhænger meget af, hvor stor din virksomhed eller dit projekt er, og om dine aktiviteter er af gentagen karakter. Heras Mobilhegn sælger og udlejer mobilhegn, adgangsløsninger, projektsikring og tilbehør. Vi giver dig gerne passende råd baseret på din specifikke situation.

For at gøre overvejelsen mellem køb eller leje af mobilhegn til specifikke projekter lidt nemmere, kan du stille dig selv følgende fem spørgsmål.

1. Afhænger dit valg mellem at købe og leje mobilhegn af prisen?

Så er det en god ide først at se på, hvor længe dit projekt varer. I gennemsnit bliver leje til et byggeprojekt ikke 'dyrere' end køb før efter 2,5 år, og leje kan derfor være en prisfordel i lang tid.

2. Er dine aktiviteter af repeterende karakter? 

Har du udsigt til andre projekter, der skal starte efter det aktuelle projekt? Vær opmærksom på startdatoen for det næste projekt. Når afrundingen og starten af to projekter overlapper hinanden har du sandsynligvis midlertidigt brug for flere hegn, og her kan leje være en god løsning.

3. Hvad er den gennemsnitlige levetid (og skade) på dine hegn?

Man antager ofte fejlagtigt, at omkostningerne er høje i tilfælde af skader på lejede mobilhegn. Imidlertid beregnes kun den reelle skade, som lejeren har påført. Dette er ofte tilfælde, hvor udskiftning af hegnet er uundgåeligt. Såkaldte 'brugsskader' opkræves ikke ved leje.

4. Hvad er udnyttelsesgraden af dine hegn? 

Du vil jo helst undgå, at du midlertidigt skal opbevare et stort antal hegn. Hvis du selv er udlejer, ville det være en god ide at klare toppe ved at leje i stedet for at købe ekstra, så udnyttelsesgraden af dit materiel er maksimal.

5. Ønsker du at investere på én gang eller sprede omkostningerne? 

Det er ikke altid muligt at foretage en stor investering. I det tilfælde er leje af mobilhegn attraktivt, fordi du kun betaler for det, du rent faktisk bruger.

Generelt er fordelene ved leje af mobilhegn:

  • Fleksibilitet: Du holder op med at leje, når det passer dig.
  • Hurtighed: Levering og montering kan ske indenfor 24 timer.
  • Faste udgifter bliver variable. - Ingen afskrivning.
  • Ingen udgifter til vedligehold og opbevaring.
  • Altid hegn af god kvalitet.
  • Kan fås fra lager – også selvom Tour de France forlader din hjemby i morgen.

Hos Heras Mobilhegn kan du leje mobilhegn, adgangsløsninger, projektsikring og tilbehør . Anmod om tilbud nu. Vi tænker gerne med, når du ønsker en skræddersyet løsning.

Anmod om tilbud
Hekken Op Heftruc Wide