Montering og vedligeholdelse

Gør det selv eller outsource?

Ganske vist er montering af et mobilhegn ikke raketteknologi. Men med 30 års udlejeerfaring kan vi gøre det hurtigere og, undskyld vores frimodighed, bedre. Vi har supergode monteringsvejledninger til vores partnere, som er længere væk.

Outsourcing af monteringen

Vores montageteam sørger for, at du kan fortsætte arbejdet uforstyrret. Vi tager os gerne af (de)montering af dine lejede eller indkøbte mobilhegn.

Semi-permanent hegn

Vores montører er eksperter i  semi-permanente løsninger. Vi har standardløsninger, hvor pælene slås ned i (hærdet) jord, og mobilhegn fastgøres mellem pælene med beslag. De kan udvides med pigtråd og porte, hvis det er nødvendigt. Heras har også alternativer, som altid er tilgængelige. Ønsker du et træhegn eller trådnet, eller vil du have pælene slået ned i jorden? Kunden ønsker, vi stiller op. Læs her mere om semi-permanente hegn.

Selv montere

Vi du hellere selv montere hegnet? Vi har klare monteringsvejledninger til dig. Se, materialet du kan downloade, nederst på denne side. Eller se monteringsfilmene på YouTube. I denne PDF finder du alle monteringsvejledningerne samlet med links til filmene.

Mere end hegn

Foruden Heras mobilhegn monterer vi selvfølgelig også alle vores løsninger til adgangskontrol. Fra skydeportanlæg til automatiseret adgangskontrol. En Heras-rådgiver besøger stedet og diskuterer vores ide og den rigtige arbejdsmetode med dig. Med analysen følger en plan for de strategisk bedste placeringer af de elektroniske og mekaniske komponenter. Under installationen modtager du klare instruktioner om brugen.

Service og funktionsfejl

Hvis du har en løsning med elektriske komponenter som en skydeport, rotationslåge eller bom, kan det ske, at det ikke fungerer som ønsket. Årsagerne og løsningerne er ofte enkle. Vi lavet en række servicevideoer til dig, der behandler det. Som gerne hjælper dig videre. 

Steder med højt sikkerhedsniveau

Og hvis du vil have hegn på steder med høje sikkerhedskrav, såsom en lufthavn eller en petrokemiske virksomhed, kan vi også klare det. Vores teknikere har de rigtige papirer, og vores sikkerhedskoordinator sørger for den rigtige opfølgning. Også når Heras Mobilhegn skal stilles op langs en motorvej i nattetimerne.

Vedligeholdelse

Det er klogt at kontrollere den mekaniske og elektroniske sikkerhed omkring din byggeplads regelmæssigt og udføre reparationsarbejde, når det er nødvendigt. Hvis du ønsker det, kan Heras tage sig af dette vedligeholdelsesarbejde for dig.

Heras Locatie

Monteringsvejledning

Sikkerhed

Hegn

Kobling af hegn

Fundament

Porte

Skråstivere

Sikkerhed

Presenninger

Opbevaring og returnering

Transport