Service

For større sikkerhed i byggeprocessen

Ærlig rådgivning, der tager hensyn til din placering og byggefase, resulterer i den rigtige brug af ressourcer til køb eller leje. Inklusive montering(sinstruktioner) og pletfri logistik. Heras tilbyder er bred skala af service. De garanterer at dit produkt fungerer optimalt, og at dit terræn er sikret på bedst mulig måde. Heras har følgende standard service løsning:

Montering og vedligeholdelse 

Ganske vist er montering af et mobilhegn ikke raketteknologi. Men med 30 års udlejeerfaring kan vi gøre det hurtigere og, undskyld vores frimodighed, bedre. Vi har supergode monteringsvejledninger til vores partnere, som er længere væk. 

Rådgivning og skræddersyede løsninger

Der er en verden til forskel mellem rådgivning og en salgspitch. Fordi vi værdsætter langsigtede kunderelationer, kan du forvente en ærlig samtale med os. Det er grundlaget for tillid og gensidig forståelse. 

Leje af mobilhegn

Det endegyldige svar på, om du skal købe eller leje mobilhegn, kan vi ikke give dig. Det afhænger meget af, hvor stor din virksomhed eller dit projekt er, og om dine aktiviteter er af gentagen karakter. Heras Mobile sælger og udlejer mobilhegn, adgangsløsninger, projektsikring og tilbehør. Vi giver dig gerne passende råd baseret på din specifikke situation. 

Transport og opbevaring

Heras Mobile – navnet siger det allerede – skal udmærke sig i logistik service. Har vi ikke et konstant højt niveau på dette område, har vi ikke nogen eksistensberettigelse. Med andre ord: Pålidelige aftaler, hurtighed, fleksibilitet og korrekte leveringer. Det er ikke uden grund, at du møder vores logistik service overalt i Europa og udenfor. 

Presenninger og reklame

Udkanten af dit terræn er en meget effektiv arena for udendørs reklame, for din virksomhed, markedsføring af stedet, salgsstøtte og kommunikation af regler. Meget effektivt: Involvér omgivelserne i dit projekt f.eks. ved at lade skolebørn fra nabolaget tegne presenningerne. 

Specifikationer og BIM-modeller

Praktisk: Mange af vores produkter er også tilgængelige som BIM-venlige filer. 

Løsninger til arrangementer

Se eksemplerne på de løsninger, vi tilbyder ved siden af vores standardudvalg af mobilhegn. Har vi det ikke? Så laver vi det til dig.

Byggeløsninger

Se eksemplerne på de løsninger, vi tilbyder ved siden af vores standardudvalg af mobilhegn. Har vi det ikke? Så laver vi det til dig.

Videnbase

Vi har oprettet en videnbase for alle, der ønsker at vide mere om hegn og alt relateret til det. Når du læser disse emner, får du en god idé om Heras Mobile og vores produkter.