Hvad siger kunderne?

Vi udfører hegnsopgaver i hele landet. Læs hvad kunderne siger om os.

Hvad siger kunderne?
- Jesper Lehmann
fra Heras Mobilhegn

G4S

Vi har valgt SER Hegn, fordi de er kendt for at være specialister inden for mekanisk sikring. De er en seriøs samarbejdspartner, og de er gode til finde alternative løsninger, når det er nødvendigt. Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet og med den sparring, vi får fra SER Hegns eksperter inden for mekanisk sikring. De er ærlige og pålidelige, og de udøver godt jysk købmandsskab i alle henseender. Og så er de landets største virksomhed inden for mekanisk sikring.

AT Biler

Vi har valgt SER Hegn, fordi de er hurtige og gode til at styre opgaverne. En aftale er en aftale, og der er aldrig ekstra regninger. Og så er deres montører venlige og rigtig gode til at rydde op efter sig. Hurtigt, punktligt og ordentligt. SER Hegn får vores varmeste anbefalinger.

Hirthals Havn

Vi har valgt SER Hegn, fordi de har gode referencer i branchen, og vi fik også rigtig god vejledning med gode produktløsninger. De har ydet en professionel indsats, og deres montører er dygtige og meget ansvarsfulde. De professionelle montører og den hurtige responstid er SER Hegns største styrker.

Bygma

Vi har valgt SER Hegn, fordi vi fik god vejledning i forhold til vores behov og ønsker. De overholdt tidsplanen, og vi har fået en sikker indhegning af vores plads. Vi har ikke haft indbrud, siden vi flyttede ind i vores nye den 1. september 2011. Vi har i det hele taget oplevet en god service og opfølgning.

Randers Regnskov

Vi har valgt SER Hegn, fordi vi havde set nogle af de opgaver, de har udført, og vi syntes godt om resultaterne. Vi fik en god behandling, da vi tog kontakt, og opgaverne er blevet udført til UG. De overholder altid tidsplanerne, og vi ved, hvad vi får. SER Hegns styrker er hurtig responstid, gode produkter og flot udført arbejde. De hjælper altid med råd og vejledning, som er til at bruge.

Tre-for Vand A/S

Vi har valgt SER Hegn, fordi vi ville have en lokalkendt samarbejdspartner. De udfører opgaverne som aftalt, og resultaterne er som ønsket. Leverancer og tidsplaner bliver overholdt, og priserne holder.

Q-construction

Vi har valgt www.mobilhegn.dk, fordi de er hurtige til at få løst de opgaver der kommer og de har fået varme anbefalinger. De har vært gode til at vejlede, og hurtige til at finde alternative løsninger. Da de kom ud for at montere byggepladshegn gik det hurtigt med at få det sat op, vi kunne få det lige som vi ville have det og dertil så er deres montører venlige og til at snakke med.

Andreas Thrane Melgaard