Personlig service hos Heras Mobilhegn

Et langvarigt samarbejde begynder med at lytte til vores kunder

onderaannemer

Vores sagkyndige står altid klar

Heras Mobilhegn er en pålidelig partner, der kortlægger kundens individuelle behov. Vi giver råd, lytter til dig og leverer løsninger, der ligger så tæt på dine ønsker som muligt.

1408x790_Jesper Lehmann

Vi kender dig, og du kender os

For os er det vigtigt at være imødekommende. Kunder bliver derfor aldrig behandlet som et nummer, vi ved altid, hvem vi taler med. Vi kommer også ud til dig for at arbejde med på din løsning.

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(35)

Det drejer sig om totalløsninger

Vi tilbyder en pakkeløsning, alt fra at sætte mobilhegn i blokke til at afslutte med en rotationslåge eller skydeport. Det starter med en personlig samtale og et tilbud og slutter med montage og eftersalg og service.

Hooyberghs Astor Geel mobiele Heras slagboom

“Kunderne spørger ofte, hvilke byggehegn de skal bruge for at forhindre folk i at komme ind på byggepladsen. De vælger så Heras Mobilhegn, fordi vi giver gode råd.”

Jackie Anker

Accountmanager

Imponerende fakta

1.200+

konsultationer om året

50+

års erfaring i mobilhegnbranchen

4

salgskontorer i Europa

50+

internationale transportører

1408x790_Jackie Anker

Jackie Anker, accountmanager hos Heras Mobilhegn, giver dig gerne kundespecifik rådgivning.

#SpørgHeras

En-til-en relationer med vores kunder fører til stor kundetilfredshed

Vi har accountmanagere som kommer ud til dig for at drøfte dine krav. På den måde har du altid en kontaktperson, der gerne arbejder sammen med dig på dine midlertidig sikringsløsninger.

I 58

lande, vores produkter sælges

Vores kundeløfte: Vi vælger personlig kontakt og tager telefonen

Hvorfor er personlig service så vigtig? De fleste projekter bliver gennemført på baggrund af den relation, en af vores medarbejdere har til kunden. Derfor investerer vi i at opbygge langsigtede relationer, hvor vi lytter til kundens ønsker. Dem, der har god kontakt med deres kunder, forstår, hvor behovene kommer fra, og giver derfor bedre vejledning.

En god relation med kunden er derfor meget vigtig. Derfor er 'personlig service' en af fire hjørnesten hos Heras Mobilhegn. Vi tager opgaven på os fra A til Z. Det er den merværdi, vi tilbyder.

Vi har den viden og erfaring, der er brug for, til at give den relevante og specialiserede rådgivning. Når du ikke selv ser løsningen, står vores team klar til at arbejde med på din midlertidige terrænsikring. Denne service starter med at kortlægge dine ønsker og udarbejde et tilbud, efterfulgt af bestilling og montage. Når byggehegn og porte er på plads, går vi altid en runde på dit terræn for at tjekke, om alt er i orden. Hvis du ønsker det, kan du leje hegnene. Så kommer vi og henter hegnene, når dit projekt er færdigt.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

De rigtige mobilhegn, porte og tilbehør til enhver situation.

Læs alt om den.

20 sider

det er en god investering af 9 minutter

Mobilhegn, adgangsløsninger
og tilbehør

Hos Heras Mobilhegn tror vi på, at et sikkert arbejds- og opholdsmiljø er en forudsætning for en bekymringsfri tilværelse. Vores midlertidige sikringsløsninger yder et konkret bidrag til dette.

Hegnsløsninger

Heras Mobilhegn tilbyder mobilhegn til forskellige brancher, med den skarpeste pris, den bedste service og den højeste kvalitet. Hvis du vil have mobilhegn med lang levetid, er du kommet til det rette sted.

Adgangsløsninger

En byggeplads er altid dynamisk. Heras Mobilhegn tilbyder adgangsløsninger til personer og køretøjer for at gøre din byggeplads eller eventplads så sikker som muligt.

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mere end hegns- og adgangsløsninger. Vi har også forskelligt tilbehør og en række forskellige ydelser, som gør det nemt for dig at aflåse, forstærke og sikre dine mobilhegn.

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.