Med Heras Mobilhegn får du den skarpeste pris, bedste service og højeste kvalitet – med garanti

Heras Mobilhegn har specialiseret sig i mobilhegn, porte og tilbehør. I den forbindelse stræber vi efter langsigtede relationer med vores kunder. Det opnår vi ikke kun ved at sælge og udleje produkter af høj kvalitet til en god pris, men også gennem de tjenester, vi tilbyder. I denne blogartikel fremhæver vi derfor fordelene ved at leje eller købe vores byggepladshegn.

 

1. Altid en passende løsning

Skal jeg købe eller leje midlertidige hegn? Det spørgsmål hører vi jævnligt. Hos Heras Mobilhegn er begge dele muligt. Om du skal købe eller leje byggehegn, afhænger bl.a. af projektets varighed, antallet af projekter og udnyttelsesgraden af dit byggehegn. Vi kan rådgive dig i enhver situation, uanset hvor udfordrende den måtte være. Vi har trods alt været markedsførende inden for midlertidige hegn og sikkerhedsløsninger på tværs af alle brancher. Byggeri, events, infrastruktur og offentlige instanser - alt er muligt.

 

2. Produkter af høj kvalitet

Vi leverer robuste produkter af høj kvalitet, der kan bruges til flere projekter. Så når du vælger Heras Mobilhegn, vælger du fremragende værdi for pengene. Det opnår vi blandt andet gennem gode relationer til vores leverandører, hvilket resulterer i byggepladshegn, porte og tilbehør af høj kvalitet.  

 

3. Danmarks bedste priser på mobilhegn

God værdi for pengene betyder, at vi kan tilbyde dine byggepladshegn og publikumshegn til en god pris. Det betyder ikke automatisk, at vi har de billigste hegn. Faktisk er kvalitet og service vores ledestjerner. Derudover ønsker vi at tilbyde dig den bedste pris med garanti. Anmod om et uforpligtende tilbud, så tager vi gerne en snak om mulighederne.

 

4. Personlige relationer til kunderne

Heras Mobilhegn handler ikke kun om at sælge og udleje mobilhegn, porte og hegnstilbehør. Når du er i vildrede, står vores team klar til at hjælpe dig med din midlertidige perimetersikkerhed. Vores support starter med en personlig kortlægning af dine ønsker og udarbejdelse af et tilbud. Vores problemløsende hegnspecialister kommer endda ud til din bygge- eller eventplads. Det betyder, at du altid har en kontaktperson, både når du lejer og køber dine byggepladshegn.

 

5. Præcis og fremragende logistik

Vi har to depoter i Danmark, hvorfra vi kan sikre direkte og hurtig levering. Det gør os straks meget fleksible: Vi lytter til dine ønsker om leveringstid. Med vores egne lastbiler bringer vi endda dine produkter til din dør. Selvfølgelig tænker vi sammen med dig. Vi ved, at du forventer en solid rådgivning om levering. Når vi har fået et godt indblik i dit projekt, hjælper vi dig hellere end gerne.

 

6. Vi står for monteringen

At samle dine midlertidige hegn er ikke raketvidenskab. Men med over 50 års erfaring i byggehegnsbranchen kan du trygt outsource det til os. Vores montageteams (de)monterer dit købte og/eller lejede midlertidige hegn, så du kan fortsætte arbejdet uden afbrydelser. Fuldkommen ro i sindet, fra A til Z!

Er du klar til at købe eller leje vores mobile løsninger? Så anmod om et uforpligtende tilbud:

Anmod om tilbud

Picture of Jesper Lehmann

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.