En sikker byggeplads med mobilhegn

Én ting er sikker: Sikkerheden for medarbejdere, besøgende og lokale beboere bør være i højsædet på enhver byggeplads. Der skal også gøres alt for at holde uvedkommende på afstand. I den forbindelse er mobilhegn uundværlige, men hvilke andre ting spiller en endnu større rolle, når vi lægger til rette for en sikker byggeproces?

 

Valget af det rigtige mobilhegn: Hvad skal du være opmærksom på?

Leder du efter mobile hegn til din byggeplads? Så er der en række forskrifter og regler, du skal overholde. Du skal sørge for sikkerheden på og omkring terrænet, begrænse hindringer i trafikken, give leverandører god adgang og forebygge kriminalitet. Kort sagt, du har mange ting at tage hensyn til. Ved at bruge de rigtige mobilhegn og indgangsporte på byggepladsen slår du alle fluer med et smæk. På denne måde opnår du en byggeplads, hvor der kan arbejdes sikkert.

For vores vedkommende starter en sikker byggeproces med en grundig vurdering af 'valget af byggehegn'. Hvilke trin skal du gå igennem?

 

Udvælgelsen af hegn: For en sikker byggeproces

1. Kortlægning af behovet

Når du skal vælge den rigtige type hegn, er det vigtigt at have fokus på følgende spørgsmål:

  • Hvor ligger byggepladsen?
  • Hvordan er situationen, der hvor byggepladsen ligger?
  • Hvilke kritiske punkter er der på byggepladsen?

Ved hvert punkt er der kun et grundlæggende spørgsmål: "Hvordan sikrer vi optimal sikkerhed?"

 

2. Kortlægning af

Så snart du har svarene på ovenstående spørgsmål, er det vigtigt hurtigt at undersøge selve området. Udover en personlig inspektion af stedet, kan du også bruge et kort eller Google Maps som reference. Det er vigtigt at få kortlagt placeringen, dimensioner og blandt andet undergrunden. På baggrund af det kan man foruden at få et foreløbigt skøn over antal mobilhegn også lave en underbygget oversigt over arbejdsmaterialet, forsyningsvejene og den type køretøjer, der er behov for. På den måde får du din egen tjekliste over ting, der er behov for. Med den kommer du ikke ud for ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt.

 

3. Undergrunden og andre vigtige

Det næste, der er vigtigt i dit valg af de hegn, som du skal placere, er underlaget. Dette er nemlig afgørende for hvilken type ​​hegn, du kan vælge, og forankringen af hegnene. Undersøg også, om der er steder, der kan være farlige, såsom en dyb udgravning. Stil dig selv dette spørgsmål: "Hvad kan der ske her?" Vær forberedt på disse situationer og sørg for at have en plan på plads for en sikkerheds skyld.

 

4. Adgang

Du vil gerne give ønskede personer følelsen af, at de er velkomne, men du foretrækker at holde uvedkommende på afstand. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem, dem du vil holde ude af dit terræn, og dem du vil give adgang til terrænet. Sørg for, at medarbejderne uhindret kan udføre deres arbejde, og at børn, forbipasserende og uønskede personer holdes på afstand. Når du har kortlagt, hvem der kan være 'uautoriserede personer' i dette tilfælde, og hvorfor de kunne ønske sig at komme ind på dit terræn, kan du træffe passende foranstaltninger. Blandt andet i form af mobile hegn, adgangs- og flugtporte. En svingport giver for eksempel umiddelbart bred adgang for mennesker og byggetrafikken, mens en skydeport sikrer kontrolleret adgang til byggepladsen.

 

5. Sikkerhed og støj

Tænk nøje over sikringen af stedet. Typen af sikring afhænger af situationen. Forventer du meget støj og måske endda støjgener? Da kan du bruge lydabsorberende presenninger. På den måde undgår du klager fra lokale beboere og procesforsinkelser.

 

6. Rekvirering af mobilhegn

Du har nu et klart billede af de stillede krav og ønskerne i forbindelse med terrænet og risikoerne. På det grundlag kan du rekvirere byggehegn. En hegnsspecialist kan hjælpe dig med at sætte prikken over i'et.

De ovenstående punkter gælder både for en afsides beliggende byggeplads og et (nybyggeri)projekt i et tætbefolket og befærdet område. Når du skal vælge dit mobile hegn, er det vigtigt at tage højde for forskellene og mulighederne.

 

Mobilhegn på et afsides sted

Byggepladser er et populært sted for kriminelle. Tyveri og hærværk koster entreprenører og byggefirmaer mere end 115 millioner euro årligt. På en byggeplads i et afsidesliggende område er det så meget desto vigtigere at beskytte stedet mod uvedkommende.

M500-hegnene giver en løsning her. Med disse robuste og store hegn, hvor nettet strækker sig over toppen, afskrækker du folk fra at komme ind på byggepladsen og sikrer, at materiale og udstyr er sikret. Det er muligt at fastgøre en hvid eller sort presenning på mobilhegnene. På den måde lukker du for indsynet for udenforstående. Et ideelt hegn til optimal beskyttelse af byggepladsen.

 

Mobilhegn i byen

Her kan mobile hegn med dæmpende effekt anvendes til at reducere støjen og dermed mindske støjforureningen. På den måde skaber du et sikkert sted for medarbejdere, leverandører og lokale beboere, og du sikrer dit udstyr med Støjhegn 2.0's synlighedshæmmende funktion.

I og omkring nye boligområder, hvor der bygges, er der ofte meget trafik. Gravemaskiner og lastbiler, der kører op og ned, pæleramper, der slår pæle ned i jorden, kraner, der løfter og sænker materialer, og betonbiler, der aflæsser materialer. Men i et nyt kvarter skal du også håndtere nysgerrige lokale beboere og fremtidige beboere, der kommer for at se på. Du kan installere mobile hegn, så arbejderne kan udføre deres arbejde sikkert. Det holder også ubudne gæster ude og giver forbipasserende mulighed for at se på fra en sikker afstand. Det kan også hjælpe med at fastgøre presenninger og bannere til det mobile hegn. Her kan du vise projektet eller projektets faser. Det skaber engagement og mindsker risikoen for modstand.

Er du også overbevist om det positive bidrag fra mobilhegn på byggepladser? Så er det vigtigt at begynde at lede efter det ideelle byggehegn. Vi vil med glæde hjælpe dig. Anmod om et uforpligtende tilbud.

Anmod om tilbud

Picture of Jesper Lehmann

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.