Mobilhegn transport og opbevaring

5 grunde til at det betaler sig at investere i transportsystemer

Når et byggeprojekt er afsluttet, skal hegnene demonteres og fjernes. Hvis du ikke har brug for dem med det samme til et næste projekt eller event, skal du opbevare dem. Transportsystemer kan være nyttige ikke kun til transport, men også til midlertidig opbevaring. Ved første øjekast virker disse rammer ikke så vigtige, men vores specialister vil i det følgende meget gerne fortælle dig om de mange fordele.

 

1. Pladsbesparende

Med transportrammer kan du spare meget plads, ikke kun under transport, men også ved opbevaring af mobilhegn. Afhængigt af den anvendte ramme bliver alle mobilhegn stablet ordentligt lodret eller vandret. Derudover kan du også stable rammerne oven på hinanden, så du kan transportere og opbevare et stort antal hegn på et lille område.

 

2. Orden og oversigt

Enhver, der ønsker at have overblik over sit lager, vil uden tvivl blive meget tilfreds med transportsystemerne fra Heras. Mobilhegn, der er lagret ordentligt på en række, giver ikke kun et professionelt indtryk, det giver dig også et klart overblik over din beholdning. I rammerne er der plads til 25-30 hegn. På den måde kan du også hurtigt få et overblik over, hvor mange mobilhegn du har på lager.

 

3. Tidsbesparende

Det er mere effektivt at læsse og losse mobilhegn med et transportsystem, fordi de systematisk opbevarede mobilhegn er hurtigere og lette at læsse og losse. Alle mobilhegn stables simpelthen i transportsystemet, og hele rammen løftes med en
gaffeltruck. På den måde kan du på kort tid læsse et stort antal mobilhegn på lastbilen.

 

4. Stabilitet og lastsikring

For at forhindre skader er det vigtigt, at mobilhegnene står stabilt under transporten. I et velegnet transportsystem står alle mobilhegn stabilt og kan ikke forskyde sig. Myndighederne foretager kontroller af godstransport på europæiske motorveje. Hvis disse kontrollører konstaterer, at du transporterer mobilhegn i din lastbil, der kan forskyde sig, risikerer du ikke kun en bøde, men du udgør også en fare for andre trafikanter.

 

5. Længere levetid

Når du opbevarer og transporterer mobilhegn i en ramme, undgår du at de bliver beskadiget. Gaffeltrucken løfter rammen op og kommer ikke i kontakt med mobilhegnene. Rammen giver på den måde mere stabilitet. Hvis du ikke bruger en ramme, er der risiko for, at rørene på mobilhegnene vil bøje og i værste fald vil bukke eller brække i siderne. Opbevaring og transport af mobilhegn i en ramme har derfor en stor indflydelse på dine hegns levetid.

 

Stående eller liggende opbevaring

Hos Heras Mobilhegn kan du vælge mellem  transportsystemer , hvor du kan stable mobilhegn enten stående eller liggende. Begge typer har sine egne fordele og ulemper. Liggende opbevaring er i mange tilfælde lidt lettere at bruge. Ved stående opbevaring skal hegnets rør, afhængigt af systemet, skubbes ind i på rammens rør. Når røret er bukket, kan det
ikke skubbes ind på plads. Snavs eller is på røret kan også gøre det unødigt svært at sætte ind. I så fald skal snavs eller is først fjernes. Transportrammen til vandret opbevaring består af 4 rør på siderne. Hegnene kan let skubbes op til de to bageste rør. Når alle hegnene er stablet, kan de to rør på forkanten monteres.


Alle rammer skal fastgøres med spændestropper.

Picture of Jørgen Jørgensen

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.