Heras Hegnsholder: Det mest praktiske værktøj til hegn

Papirclipsen. Velcro. Post-it-sedlen. Alle sammen 'tilfældige', simple opfindelser, som, da man kom på dem, fik de fleste til at undre sig over: Hvorfor har vi ikke tænkt på det før ... Disse tilsyneladende simple løsninger, der virkelig gør livet lettere. Heras Mobilhegn tilføjer nu et værktøj til denne kategori: Hegnsholder. Det mest praktiske værktøj til hegn.

Enhver, der nogensinde har sat hegn op, ved, hvor hårdt det arbejde er. Ikke desto mindre er mobilhegn nødvendige for at holde byggepladser sikre og beskyttede. Men at installere dem hurtigt er et arbejde for erfarne montører. Mindre erfarne folk bliver hurtigt afhængige af 'flere hænder'; for det er ikke nemt at bære et hegn alene. Du får derfor hurtigt brug for mindst to personer for at sætte et hegn op hurtigt og godt.

 

Samarbejde med Fontys Hogescholen i Holland

Der må være en anden måde, tænkte vi hos Heras Mobilhegn. Derfor begyndte vi sammen med nogle elever fra Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek (Holland) at lede efter en måde at gøre det nemmere at løfte, bære og installere hegn. Svaret var lige så enkelt, som det var genialt: Hegnsholder. En opfindelse i kategorien: Hvorfor har ingen tænkt på det for længe siden?

 

Træhåndtag

Hegnsholder er en bøjle med et træhåndtag. Bøjlens formen skaber en enkel løfteeffekt, hvormed man løfter hegnet. Ved at sætte løftehåndtaget fast i midten af hegnet fordeles vægten af hegnet jævnt, og det kan bæres af én person. Træhåndtaget giver et bedre og mere behageligt greb.

 

Til både erfarne og mindre erfarne montører

Heras Hegnsholder er nu en permanent del af Heras Mobilhegns sortiment. Værktøjet er i øvrigt ikke kun beregnet til mindre erfarne 'hegnsmontører'. Også garvede montører vil være glade for at bruge løftehåndtaget!

Picture of Jørgen Jørgensen

Fortæl om din udfordring!
Vi står klar til at hjælpe.

Vi vil naturligvis gerne fortælle mere om vores produkter og ydelser ved en personlig samtale. Book en aftale med det samme ved at trykke på knappen nedenfor.